Conferință Jeunesse la București. Din septembrie, și sediu Jeunesse la București!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

evenimentJeunesse Eveniment Jeunesse la București! Conferința va avea loc sâmbătă, 20 august, la Hotel Sheraton (fost Howard Johnson), începând cu ora 12.00, accesul fiind gratuit. Evenimentul are ca scop dezvoltarea Jeunesse în regiune și va avea invitați speciali din staff-ul companiei, printre aceștia numărându-se unul dintre reprezentanții companiei care au sprijinit cel mai mult echipa din România, Vlad Hadji, General Manager.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc o serie de tombole în cadrul cărora invitații vor putea câștiga produse ale companiei Jeunesse și o tombolă specială în cadrul căreia va fi oferit un telefon iphone 6s.sediuJeunesse

De altfel, Jeunesse dovedește continuu intenția de a sprijini dezvoltarea rețelei de parteneri independenți din România. Recent compania a aprobat un buget alocat înființării unui sediu în București. Acesta se află în str. Carol I și va fi funcțional începând cu 1 septembrie, urmând să fie coordonat de liderul Jeunesse România Edy Ardeleanu.

Produsele Jeunesse pot fi descoperite și la Constanța, la Maritimo Shopping Center, unde a fost deschis un stand de prezentare și testare a acestora și unde vizitatorii pot beneficia de consultanță din partea membrilor echipei Jeunesse România, zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

standstandul

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar