Conferința Europeană de Vânzări Directe, la a patra ediție

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

conferintaEUAsociația Europeană a Companiilor de Vânzări Directe (SELDIA) organizează, în al patrulea an consecutiv, Conferința Europeană de Vânzări Directe. Organizația a decis să păstreze același format de anul trecut, dar a crescut numărul de sesiuni, expoziții și categorii de premii.

Alessandro Carlucci, președinte al Federației Mondiale a Asociațiilor de Vânzări Directe (WFDSA)  și CEO al Natura, este principalul vorbitor invitat. Alături de Carlucci, alți invitați de top, directori și președinți, își vor aduce contribuția în acest an. Printre aceștia se numără, spre exemplu, Magnus Brännström, președinte al SELDIA și președinte al Oriflame, Peter Strydom, director al companiei Amway pe Europa și Africa, Martin Koehler, președinte pe Europa al companiei PartyLite.

Programul din acest an include, de asemenea, unele prelegeri susținute de experți pe mai multe teme, precum: branding-ul, probleme de reglementare, dezvoltarea de aplicații pentru vânzările directe, creșterea performanțelor prin reducerea costurilor și piețele emergente.

Conferința va avea loc la Bruxelles pe 2 octombrie și va fi precedată, pe 1 octombrie, de cina de gală în cadrul căreia se decernează Premiile ASTRA. La gala de anul trecut, Amway a fost desemnată drept Compania Anului, iar premiul dedicat asociațiilor de vânzări i-a revenit Asociației de Vânzări Directe din Grecia.

Vezi aici mai multe la detalii despre eveniment.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar