Concurs MLM News – ediția a treia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Cea de-a doua ediție a concursului MLM News a ajuns la final, iar  câștigătoarea acestuia este Aurelia M.

Să dăm însă startul concursului lunii august și iată noua provocare: alegeți un produs care vă place cel mai mult și promovați-l într-un mod amuzant, în maxim 5 rânduri. Așteptăm mailurile voastre până pe 31 august, pe adresa mlmnews@opv.ro. Premiul constă, ca de obicei, în produse de pe piața MLM.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (0)

 1. c. florin

  O reteta sanatoasa care te racoreste si te racoreste fie ca vrei fie ca nu, dar mai ales atunci cand ti-e mai sete, este o bautura organica, 100% naturala, fara consevanti si fara E-uri; ce mai bautura perfecta!!!
  Curiosi??? Cica “Sa-iti de-a Dumnezeu sanatate ca-i mai buna decat toate” urezi de cele mai multe ori persoanelor de langa tine si celor apropiati. Raspunsul: APA DE IZVOR 😉

 2. Stoian Niculae

  Imbatranesti,vederea scade,auzul iti face feste,nu mai ai chef de nimic.
  Nu dispera.
  Cineva s-a gandit la tine.
  Vei fi ca nou.
  BIOSTEM este primul produs romanesc (100% natural) care multiplica Celulele Stem din organismul nostru!

 3. Mota Aurelia

  sunt incintata de pata de dinti Glisater, este cea mai putin abraziva , curata si albeste peste asteptari, cred ca produsele Amway sunt de ceas mai bunacalitate , merita incercate

 4. Mota Aurelia

  o picaturqa ,cit 1 cm, o pertiuta si citiva stropi de apa ,fac o spuma relaxanta si extrem de placuta pentru cavitatea ta bucala , apoi iti lasa dintii albi, stralucitori si fara urme de zgirieturi aceasta este pasta de dinti Glisater, incearc-o si imi vei multumi , mie pentru sfat si celor de la Amway pentru produs . la buna vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar