Concurs MLM News – ediția a doua

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

A venit momentul pentru o nouă provocare MLM News. Care este noua temă? Povestiți-ne pe scurt cea mai amuzantă  situație/discuție/întâmplare din experiența dvs. în MLM. Suntem convinși că asemenea situații apar în orice fel de activitate sau afacere și de multe ori ne ajută să trecem peste provocări.

Premiul oferit caștigătorului celui de-al doilea concurs lansat de site-ul nostru constă, desigur, în produse de pe piața MLM.  Ultima zi de concurs: 31 iulie. Până atunci, așteptăm textele pe mlmnews@opv.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (0)

  1. M. Aurelia

    Experienta in MlM,nu am prea multa ,dar suficienta pentru a-mi da seama ca trebuie sa muncesti ca sa ai rezultate, .Dupa ce m-am inscris mi-am dorit sa recuperez banii investiti in inscriere si culmea atit mi-am propus atit am realizat si totul fara prea mare efort.Am prezentat oferta in cercul de colaboratori ,la serviciu ,fara a incerca sa-mi largesc orizontul .Hazliu a fost cind dupa ce am convins oamenii savina la prezentari si au venit ,ulterior cei indecisi cautau motive sa explice de ce nu s-au inscris, desi nu le cerea nimeni o justificare in acest sens.Unii pretextau ca nu au certitudinea ca oferta va ramine in picioare,ca nu a aparut inca cadrul legal clar de desfasurare a activitatii,altii ca se mmai gindesc , altii ca nu au banii necesari ,unii se plingeau de lipsa de timp pentru a activa.Era interesant sa urmaresti fizionomia cind se justtificau , nu am cuvinte sa descriu aceste detalii ,dar a meritat efortul ,am dobindit experienta in a studia oamenii si reactiile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar