Concurs MLM News! Câștigă cartea: Un simplu vânzător, de Alin Bagiu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

concurs

UPDATE: Câștigătorul concursului organizat de MLM News este Ciprian S. 

Vrei să câștigi cea mai recentă carte de vânzări apărută pe piață – Un simplu vânzător, de Alin Bagiu, cu un autograf de la autor? Ei bine, MLM News îți oferă un exemplar dacă ne spui de ce vrei această carte și ne argumentezi, într-un comentariu, de ce dintre toți participanții să te alegem câștigător pe tine!

Așteptăm comentariul tău pe site, la acest articol, până în ziua lansarii cărții la Timișoara, adică până în data de 28 ianuarie, ora 0.00. Mult succes!carte

Alin Bagiu este autor, trainer, specialist PR, cartea fiind povestea sa reală în lumea vânzărilor, acest domeniu fascinant în care s-a implicat activ mai bine de 10 ani.

Ceea ce m-a determinat să încep să scriu această carte a fost și îndemnul mentorului meu, Jim Rohn, care, la prima conferință în care l-am văzut, se întâmpla la Nice-Franța, în mai 2003, ne-a transmis tuturor celor peste 6.000 de perticipanți următorul mesaj: „Vă încurajez să scrieți și voi cărți nu să vă limitați doar la a citi cărțile altora.” – spune autorul.

În această carte am să vă povestesc experiențele mele din domeniul vânzărilor, dar și concluziile, interpretările și deciziile personale pe care le-am luat în urma acestor experiențe, adaugă autorul.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Ciprian S

    Vreau acaesta carte deoarece am intrat in aceasta lumea a vanzarilor directe si doresc sa ma dezvolt cat mai mult.
    Eu chiar am nevoie de aceasta carte si sper ca voi reusi sa fiu ales dintre toti participantii.

  2. Un foarte bun MLM-ist si prieten imi spune “biblioteca mlm”, pentru ca stie ca am citit si citesc foarte mult despre acest domeniu. Acum este cel mai bun moment sa primesc aceasta carte care este cea mai noua aparitie in domeniul vanzarilor , completandu-mi biblioteca . Multumesc . Va saluta cu mare drag Biblioteca Mlm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar