Concurs MLM News! Accepta o provocare extrema!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Vrei să câștigi o invitație la Conferința Leadership 530? Vrei să experimentezi gratis o sesiune de Extreme Training și, de ce nu?!, mersul pe cărbuni încinși?

MLM News îți oferă ocazia de a câștiga o invitație gratuită la acest eveniment. Ceea ce trebuie să faceți este să participați la campania noastră – Despre MLM, de la MLM-iștii din România – Trimiteți-ne, în pagina campaniei, poveștile dvs.! Cum v-ați îndreptat către acest domeniu? Din ce motiv? Ce vârstă aveți și ce profesie și ce realizări aveți, indiferent că sunteți la primul pas sau la un nivel mai avansat de carieră. Scrie-ne aici!

Povestea cea mai relevantă și mai inspirațională va fi recompensată cu această invitație. Termen de participare: 16 aprilie, ora 12.

Conferința Leadership 530 se desfășoară în București, pe data de 25 aprilie 2013, la Crystal Palace Ballrooms, Sala Roma. Speakerul și facilitatorul evenimentului este, nimeni altul, decât Bruno Medicina, cel care a adus în Romania conceptul de “Firewalking seminar”.  Vezi mai multe detalii despre eveniment.

Mult succes!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar