"Companiile MLM?! Niște escroci! Niște țepari!" – opinie de Cristina Bărănescu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Câştigă câte 45 euro pe zi, timp de 30-40 minute!
Câştigul Dumneavoastră lunar – 1350 euro!

Înregistrare gratuită!
Pentru fiecare utilizator atras în proiect – primiţi 8 euro !
Câştigaţi 15% de la veniturile referral-ui Dumneavoastră!
Cercetările de marketing – noi testăm publicitatea!

Chestionarele contra plată este un sistem de câştig pentru utilizatorii Internetului care îţi doresc să participe la cercetările marketig. Noi cercetăm cererile consumătorilor. Sarcina Dumneavoastră ca participant al chestionarului este de a viziona spoturi publicitare şi de a răspunde la întrebări, care vor reflecta opinia Dumnavoastră asupra produsul respectiv.

Acesta este textul cu care ne întâmpină site-ul Sondajero.com.  Totul sună extrem de bine… poate prea bine. 45 de euro pe zi pentru a completa niște chestionare care, practic, îți iau câteva minute. Înregistrarea gratuită etc. Ceea ce nu ne spune site-ul de mai sus este care e miza acestui joc: pentru amuzament? colectarea de date? Asta pentru că de plătit nu plătește niciodată. De fapt, dacă citim cu atenție și spune la secțiunea Despre noi: Pentru fiecare chestionar completat, în contul dumneavoastră va fi transferat punctajul obţinut. Deci doar punctajul va fi transferat în cont 🙂

Din punctul meu de vedere, Sondajero.com mai aduce un deserviciu: industriei de network marketing. Să nu vă mire, deci, că prospecții dvs. vă vor spune: Companiile MLM? Niște escroci, niște țepari! Verificați ce fel de experiențe au avut.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar