Companiile de vânzări directe, prezente la JO de la Soci

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

siglaÎn scurt timp se aprinde flacăra olimpică în Rusia. Ce legătură are asta cu MLM News, veți spune poate. Ei bine, multe dintre companiile de vânzări directe vor fi prezente la Soci printr-o serie de sportivi care și-au asociat imaginea cu acestea.

Mai puțin cunoscută în România, compania Usana este sponsorul unui număr impresionant de sportivi – aproape 200 – care vor participa la Jocurile Olimpice de la Soci. Aceștia vin din patru țări și vor concura la 11 sporturi diferite, printre care și competiția inaugurală feminină de sărituri cu schiurile, unde Usana este prezentă prin sportiva americană de doar 19 ani Sarah Hendrickson. Printre ei se numără, spre exemplu, Meaghan Mikkelson-Reid (membră a echipei feminine de hochei a Canadei), Billy Demong (SUA – schi și sanie) și Taylor Fletcher (SUA – schi și sanie).

Mary Kay o aduce la Soci pe Carolina Ruiz. Sportiva spaniolă are 33 de ani, este de origine din Chile și va intra în competiția olimpică de schi alpin.

Partenerul MonaVie Erik Fisher va participa pentru a doua oară la Jocurile Olimpice de iarnă, făcând parte din echipa de schi alpin a Statelor Unite.

Aceștia sunt doar câțiva dintre sportivii care utilizează suplimente nutritive produse și distribuite de companii de network marketing, sportivi sponsorizați de aceste companii sau unii, chiar parteneri. Vom mai reveni cu exemple de-a lungul întrecerilor sportive care vor avea loc între 7 și 23 februarie la Soci și, de ce nu?, cu rezultate ale acestora.

Vezi un clip cu Sarah Hendrickson, membră a echipei Usana:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar