Compania suedeză Zinzino vine în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

categoryO nouă companie este pe punctul de a-și deschide porțile în România: Zinzino. Compania de vânzări directe cu sediul general în Suedia, vine pe piață cu două linii de produse – Cafeaua Zinzino și gama de suplimente nutritive Zinzino, deținând compania norvegiană BioActive Foods As și unitatea de cercetare și producție Faun Pharma AS.

Compania nordică a pornit în 2005, oferind produse iubitorilor de cafea, iar din 2012, și o linie de produse pentru sănătate. Zinzino oferă un kit cu ajutorul căruia se poate testa acasă raportul de Omega 6: Omega 3 din organism, analizele fiind furnizate de laboratoarele Vitas AS. Prin utilizarea produselor sale, raportul de omega 6:3 se poate echilibra la niveluri optime, scrie compania pe site-ul său oficial.

Autorii pregătirilor pentru intrarea oficială pe piață a companiei sunt doi lideri danezi, Ib Nielsen și Tommy Jensen, mentorii echipei Zinzino din România. Cei doi lideri s-au aflat zilele acestea în România și ne-au oferit poveștile lor, pe care vă invităm să le citiți în paginile MLM News.

Despre libertate. Interviu cu Ib Nielsen, lider Zinzino

ib nielsen 2MLM News: Cine e Ib Nielsen? Care e povestea dumneavoastră în network marketing?

Ib Nielsen, Black Crown Zinzino: Aveam, din 1998, jobul la care visasem – un job pe care chiar îl iubeam – eram tehnician sisteme de alarmare. Când a aparut însă al treilea copil în famile, în 2004, am început să discut împreună cu soția mea Lene despre cum ne doream realmente să fie viața noastră. Ca toți părinții, doream să avem mai mult timp pentru copii. Soția mea dorea foarte mult să mai rămână acasă cu copiii până mai cresc. Pentru că aveam salariul prea mic am început să caut ceva care putea genera un venit suplimentar. În 2005 a venit oportunitatea Zinzino și am decis să mă implic un an, timp în care să ajung la un venit suplimentar care să îi permită soției mele să rămână în continuare acasă, cu copiii. Citește mai mult

tommy 1Tommy Nielsen, lider Zinzino: Aveam niște prieteni din România și așa a început totul

Tommy Schrøder Krog Jensen, Director Zinzino: Am 52 de ani și trăiesc într-un mic oraș care se numește Ulbjerg. Pe soția mea o cheamă Christina și avem două fiice, Sally care are 13 ani și Kaya, care are 11 ani. Aveam o fermă de nurci pe care am închiriat-o în ianuarie 2016. În acel moment lucram deja part time în parteneriat cu Zinzino de 3 ani, dar am vrut să mă implic full time în acest business și acel moment ni s-a părut perfect în acest sens. Citește mai mult

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Virvea Cristina

    Buna….iubesc aceste produse si am incredere ca imi vor schimba viata dar din pacate primul test..mai bine spus codul lor a fost rătăcit de persoana fare mi-a recomandat aceste minunate produse!..ce pot face?..pot comanda un nou test?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar