Compania Organo Gold s-a alăturat Asociaţiei de Vânzări Directe din Canada

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

organo-gold-logoCompania Organo a anunţat că a fost acceptată ca membru al Asociaţiei de Vânzări Directe din Canada.

„Ca firmă cu sediul în Canada, suntem incredibil de mândri să fim acceptaţi în Asociaţia de Vânzări Directe din Canada”, a declarat Bernardo Chua, fondator şi şef executiv Organo.

„Înfiinţarea Organo îşi trage seva din pasiunea noastră de a le aduce oamenilor din toată lumea bogăţiile nutriţionale ale pământului. Noi oferim o oportunitate de antreprenoriat despre care numai modelul de afacere de vânzări directe poate vorbi şi rămânem concentraţi pe susţinerea modelelor comerciale excepţionale şi de etică din industrie (a vânzărilor directe – n. red) pe pieţele noastre din toată lumea”.

„Cererea de aderare ca membru depusă de Organo a fost verificată prin noul nostru proces de revizuire, extins cu două niveluri, atât o verificare legală, cât şi în conformitate cu industria”, a declarat James B. Smith, preşedinte al Asociaţiei de Vânzări Directe din Canada. „Le urăm bun venit celor de la Organo şi aşteptăm contribuţia lor în avansarea misiunii Asociaţiei”.

Fondată în 2008, compania Organo oferă mai multe tipuri de cafea cu ganoderma prin intermediul rețelei sale de distribuitori independenţi şi prin intermediul programelor sale de vânzare cu amănuntul şi Preferred Customer.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Ioana C.

    O mare dezamagire pentru piata din Romania aceasta companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar