Comitetul Director al DSA aprobă înscrierea a 10 noi companii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Asociația americană a Companiilor de Vânzări Directe se mărește continuu. Board of Directors (Consiliul de conducere) al DSA (Direct Selling Association) a aprobat recent cererea de a deveni membru pentru zece companii de vânzări directe, şi anume:

  1. Color By Amber
  2. Damsel in Defense
  3. Origami Owl
  4. Pastiche
  5. pawTree
  6. Radiantly You
  7. RLM Business Solutions dba GPS Heroes
  8. Trades of Hope
  9. VitalStyle
  10. Zinzino LLC
Joseph Mariano

Joseph Mariano
Preşedintele DSA

Fiecare dintre aceste companii a avut de așteptat perioada minimă de un an pentru a putea fi membru cu drepturi depline în asociație. În tot acest timp, planul de compensare și cel de marketing al fiecărei companii a fost studiat pentru a se asigura concordanța cu toate prevederile Codului Etic al DSA.

„Membrii DSA se mândresc cu a fi la cele mai înalte standarde ale eticii în afaceri. Prin cererea de a deveni membru în asociaţie şi prin parcurgerea procesului riguros de aprobare, companiile demonstrează că iau în serios obligaţiile etice, de la forţa de vânzare din teren (distribuitorii independenţi), până la ultimul consumator şi sunt gata să dea garanţii publice în acest sens.”

        Joseph Mariano, Preşedinte DSA

Codul Etic al DSA furnizează industriei de vânzări directe cele mai puternice coduri de autoreglementare în afaceri existente astăzi. Toate firmele membre nu numai că trebuie să se supună Codului, pentru a fi admise în asociaţie, ci şi să menţină şi să promoveze Codul ca o condiţie de a-şi păstra statutul de membru.

Sursa: dsa.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar