Cofondatorul SiteTalk Thomas Nordlund a încetat din viață

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1acdc25b-b6e9-4d49-8a90-3ebd9d056701Partenerii SiteTalk au primit săptămâna trecută o veste tristă. Cofondatorul companiei Thomas Nordlund a încetat din viață. Thomas Nordlund a fost unul dintre cei mai importanți lideri ai Site Talk – OPN și majoritatea membrilor au fost în echipa sa.

Managementul SiteTalk a declarat în 2012: “Pe parcursul ultimilor ani, am avut un ajutor enorm din partea lui Kenny și a lui Thomas Nordlund în rolurile lor ca directori de rețea.”

În sondajul Top MLM Networker realizat în 2013 de Business For Home, s-a clasat pe primul loc împreună cu fiul său, Kenny Nordlund, adunând peste 20.000 de voturi. El a instruit mii de oameni din întreaga lume.

Thomas a fost antreprenor de peste 30 de ani, a construit o rețea de 45.000 de distribuitori și a fost primul distribuitor la nivel mondial care a atins pragul de 1 milion de clienți în servicii de telecomunicații.

Site Talk este o platformă complexă de socializare, cu diverse servicii gratuite sau cu plată disponibile, la alegere între mall online, licitații, bonus-uri pentru timpul petrecut în rețea etc. În ultimul timp, sitetalk.com a fost vizitat cel mai mult de chinezi (45%), români (8%), unguri (6%), potrivit Alexa.com.

În fotografia de mai jos, din arhiva personală a liderului pe România al SiteTalk, Alin Isac: Thomas Nordlund, Andrei – fiul lui Alin Isac, Kenny – fiul lui Thomas Nordlund, Alin Isac (de la stânga la dreapta).

in memoriam

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar