Cofondatorul companiei Life Care Cristian Onețiu lansează cartea “Start în antreprenoriat”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

CopertaDacă vă numărați printre cei care cred că antreprenoriatul este pentru ei și mai ales printre cei care cred că antreprenoriatul NU este pentru ei, vă invităm să participați la un eveniment care vă va lămuri în acest sens. Cofondatorul companiei Life Care Cristian Onețiu își lansează cartea “Start în antreprenoriat”, evenimentul având loc în mai multe orașe, primul dintre acestea fiind pe 25 iunie la Cluj.

“Îmi doresc să scriu această carte de mai multă vreme”, mărturisește Cristian Onețiu. A decis să o scrie însă după ce a văzut finala disputată de Simona Halep și câte mii de români au trăit cu sufletul la gură meciul susținut de ea. “Am înțeles atunci cât de puține motive au românii să fie mândri și puternici”, spune antreprenorul.

“S-ar putea ca ceea ce a folosit pentru mine sau ceea ce nu a funcționat pentru mine să fie de folos altor persoane, să le fie mai bine”, spune antreprenorul care a dezvoltat mai multe afaceri printre care și compania de vânări directe Life Care, o companie cu peste 60.000 de parteneri independenți, în România, dar și în Ungaria, Spania și Italia.

Party Poster Big 2

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar