Cod roșu în businessul tău MLM! Tu ce faci? Încearcă soluția sacoșei! – de Cristina Bărănescu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

codAstăzi am fost la niște cumpărături aproape de casă, cu o listă rapidă, dar care s-a dovedit în final destul de consistentă. Așa că la întoarcere m-am trezit mergând pe jos prin soare, cu două sacoșe grele și cu un dialog interior extrem de bogat. Pfui! Cod roșu de caniculă. Avertizări meteorologice pentru următoarele două săptămâni. Vânzătoarea de la librărie se simțea rău. Vânzătorii de la magazinele din jur se strânseseră în jurul ei, aducându-i care mai de care câte ceva care s-o ajute să își revină. Dar, na, în fond e vară, nu-i așa? E normal, la ce ne-am fi putut aștepta? Ne luăm măsuri, apă, haine răcoroase, pornim aerul condiționat și… mergem mai departe. Nu renunțăm doar pentru că e caniculă, nu-i așa? Femeia căreia i s-a făcut rău nu a închis magazinul. Lumea se duce în continuare la serviciu. Iar eu nu am lăsat cumpărăturile în drum, ci le-am cărat cu determinare până acasă.

M-am întrebat în acel moment cum se face că atunci când e cod roșu de caniculă facem ceea ce avem de făcut, dar atunci când vine codul roșu de refuzuri sau nereușite sau legat de propria dezvoltare necesară în afacerea de network marketing renunțăm atât de ușor? Nu renunțăm la jobul pe care ni l-am luat. Nu ne abandonăm în drum cumpărăturile pe care ni le-am luat de la supermarket. Dar renunțăm foarte ușor la decizia pe care am luat-o când ne-am apucat de MLM. Nici verbul folosit nu e diferit, dar comportamentul în cele două situații – este.

Vi se poate părea amuzant, dar atunci, pe drum, m-am gândit la soluția sacoșei pentru succesul în MLM. Nu! Nu se referă la sacoșeală, adică vânzarea de produse cu sacoșa! Nu despre asta e vorba 🙂  Ci despre ceea ce faci când ai de cărat o sacoșă foarte grea pe un cod roșu de caniculă, când ai obosit și simți că nu poți poți să o duci. Pentru că același lucru e nevoie să îl faci și când vine codul roșu în afacerea ta, cod care știm sigur că va veni, nu-i așa?, e inevitabil. Eu m-am gândit la câteva soluții: mă motivez să mai fac un pas și încă un pas, trag sacoșa după mine, o împing, sun un prieten, caut un mjloc de transport, cer ajutorul. Un lucru îl fac însă cu siguranță: știu că voi ajunge cu cumpărăturile acasa și nu mă opresc din a căuta soluții și a face ceva.

Tu ce faci când vine codul roșu în afacerea ta MLM? Ce alte soluții ai găsit?

Foto: Radio Iași

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Cristi Calina

    In acel moment, cand apare codul rosu…,imi reamintesc de visul “nesimtit de mare”, exact asa, si atunci calc si mai tare acceleratia.Oamenii iti spun tie ca nu pot ei, nu ca nu poti tu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar