Co-fondatorul Organo Gold Shane Morand vine în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,40 out of 5)
Încarc...

shaneShane Morand, în premieră în România! Co-fondatorul Organo Gold va participa la un eveniment organizat de liderii echipei de distribuitori din România a companiei în data de 9 aprilie.

Cu o experiență de peste 25 de ani în lumea afacerilor, Shane Morand este expert în dezvoltare și strategie de afaceri, expert în planificare și unul dintre cei mai buni lideri în recrutare din lume. La 25 ani contribuia la lansarea primei rețele de televiziune dedicate succesului din America de Nord, iar de-a lungul timpului a lucrat direct cu unii dintre cei mai buni și recunoscuți vorbitori în public și traineri, printre care Anthony Robbins, ZigZiglar, Jim Rhon, Les Brown, Dr. Mark Victor Hansen. În Organo Gold are o rețea de peste 1,5 milioane de oameni și încasează comisioane de 12.000.000 de dolari anual.

Iată definiția sa a succesului: Succesul meu astăzi (2014) înseamnă libertate. Sunt liber să fac ce doresc fără să cer permisiunea. Succesul îmi permite să călătoresc liber și să îmi aloc timpul și energia în proiecte care merită. Dar succesul vine și cu mai multă responsabilitate de a-mi trăi viața cu sens. La început, succesul meu era despre câți bani făceam. Astăzi este despre libertate și despre câți oameni pot să ajut să își îndeplinească visurile și succesul.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar