Fondatorul MonaVie Dallin Larsen lansează un nou proiect de wellness

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
Dallin LarsenFondatorul MonaVie Dallin Larsen a lansat Vasayo, o nouă companie de produse sănătoase şi wellness.
 
Larsen a petrecut mai bine de două decenii în domeniul de vânzări directe, mai întâi ca distributor independent şi apoi la nivel corporativ. Acum, el şi soţia sa, Karree, lansează un nou proiect de vânzări directe, Vasayo, cu sediul în Lehi, Utah.
 
În 2005, Larsen, fratele lui, Randy, și atletul olimpic Henry Marsh au fondat MonaVie, o firma de wellness cunoscută pentru sortimentele sale de sucuri din fructe de acai. Venitul anual al companiei a crescut brusc la 850 de milioane de dolari în 2008, dar vânzările s-au redus la 600 milioane de dolari în 2010, ultimul an în care Monavie a participat la clasamentul DSN Global 100.
 
Larsen s-a retras de la MonaVie în iulie 2014, iar un an mai târziu compania a fost achiziţionată de Jeunesse Global. Detaliile financiare nu au fost dezvăluite, dar, ca parte a tranzacţiei, Jeunesse a plătit, se pare, datoriile considerabile avute de MonaVie.
 
“Pensionarea nu a fost pentru noi”, a subliniat Larsen într-un comunicat de presă care anunța lansarea noii sale companii. “Am plecat cu gândul că ne întoarcem pentru a construi o nouă şi o ultimă companie, doar dacă am putea găsi un produs cu adevărat inovator și o poveste strălucitoare. Şi am făcut asta”.
 
Oferta de început a Vasayo este formată din cinci suplimente nutritive specifice, toate sub brandul MicroLife. “Produsele Vasayo parte a Advanced Delivery Technology (ADT), unde nutrienţii sunt încapsulaţi liposomal pentru o absorbţie şi livrare superioară”, spune Dallin.
 
Lansarea oficială a Vasayo va avea loc în 29-30 mai, în Las Vegas.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar