Clădirea Scentsy, deschisă pentru vizitatori

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

scent-of-the-month-october-cedar-millPentru distribuitori și clienți există un miraj aparte când vine vorba de sediile, fabricile sau fermele companiilor de vânzări directe. Acesta este motivul pentru care companiile își deschid porțile pentru distribuitorii dornici să se convingă cu propriii ochi că ceea ce promovează este adevărat.

Și tot acesta este motivul pentru care proprietarii companiei Scentsy, Heidi și Orville Thompson, au invitat membri ai mass-media și comunitatea pentru a vizita interiorul de 168.000 de metri pătrați ai noului sediu, un turn de șase etaje construit în Meridian, Mississippi.

Scentsy este bine-cunoscută pentru lumânările sale fără fitil și pentru aparatele de încălzit, iar compania a crescut substanțial, de când a început în 2004, având în acest moment peste 150.000 de consultanți care vând produsele în întreaga lume.

“Scentsy este o familie și am simțit că familia noastră merită o casă. O casă frumoasă”, a spus Heidi Thompson despre necesitatea unei clădiri de birouri corporative în campusul companiei. Clădirea este concepută pentru a reflecta teme ale pământului, apei, luminii și aerului, iar etajul șase, reprezintă viața. Există mai multe balcoane la etajele superioare ale clădirii și camere comune pentru angajați în care să se poată întâlni. Vizitatorii pot face turul clădirii Scentsy în fiecare marți, miercuri și joi după-amiaza.

VEZI O GALERIE FOTO CU IMAGINI DIN INTERIORUL TURNULUI SCENTSY

Sursa: KTVB

Foto: Scentsy.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar