Ciprian Balanescu obtine al zecelea titlu consecutiv de campion national la duatlon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Ciprian Balanescu_Proba CiclismCampionatul National de Duatlon, organizat pe 29 martie, in Bucuresti, si-a desemnat castigatorul care a terminat cursa in extraordinarul timp de 55 de minute  si 39 de secunde, setand astfel un nou record personal. Ciprian Balanescu, atlet sponsorizat de Herbalife Romania, a castigat din nou titlul de campion national la duatlon la categoria elite, titlu detinut inca din anul 2005.

Ciprian a ocupat prima pozitie a clasamentului, dupa 5 km alergare, 20 km bicicleta, 2,5 km alergare.

“Este al zecelea an consecutiv in care castig aceasta competitie, o perioada extraordinara in care am castigat nu doar titluri, cupe si premii, ci mai ales o multime de prieteni!”, a declarat Ciprian la final concursului.

Competitia s-a desfasurat in zona Biblioteca Nationala – Piata Unirii – Casa Poporului. Concursul a fost deschis atat sportivilor de performanta (categoria elite), cat si sportivilor amatori (categoriile age group si stafeta), copiilor, cadetilor si juniorilor.

“Ma simt in forma si am ambitii mari. Anul acesta mi-am propus sa particip in aprilie la Campionatele Europene de Duatlon, dar si in octombrie la Campionatul Mondial de Duatlon din Australia. Competitia de ieri a fost o etapa pregatitoare in obtinerea acestor obiective, m-am simtit bine si am dat doar 80 la suta din potential. Intre timp ma antrenez intens, deoarece  vreau sa imi pastrez pozitia de lider in toate evenimentele de triatlon din Romania. In iulie, voi participa la o alta competitie dificila, Triatlonul Herbalife din Brasov”, adaugă Ciprian.

Din 2014, Herbalife Romania il susţine pe Ciprian in activitatea sa sportiva, oferindu-i un program de nutritie de inalta performanta, prin gama H24, special creata pentru nevoile unui triatlonist profesionist.

Despre Herbalife®

Herbalife® ofera o gama variata de produse pentru controlul greutatii obtinute in urma unor cercetari stiintifice, suplimente nutritionale menite sa sprijine un stil de viata activ si sanatos, precum si produse pentru ingrijirea personala. Portofoliul Herbalife include shake-uri proteice, batoane inlocuitoare de masa si gustari proteice; suplimente nutritive pentru fitness si energie; produse pentru ingrijire personala si produse pentru ingrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internationala din domeniul nutritiei care comercializeaza produse pentru controlul greutatii, suplimente nutritive si produse de ingrijire personala printr-un sistem de vanzari directe. Produsele Herbalife sunt vandute in peste 90 de tari prin intermediul unei retele de peste 2,5 milioane de membri independenti. Compania sustine Herbalife Family Foundation si Programul Casa Herbalife in scopul imbunatatirii nutritiei copiiilor din intreaga lume. Pentru mai multe informatii legate de compania Herbalife, puteti accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar