Ciprian Bălănescu, în primii zece la Campionatul European de Duatlon din Spania

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Ciprian Balanescu_Proba CiclismOrașul Alcobendas din Spania a fost la sfârșitul săptămânii trecute „capitala“ duatlonului. Sâmbătă, 25 aprilie s-a desfășurat Campionatul European de Duatlon din Spania, eveniment care a reunit sportivi din toata Europa. Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon cât și la triatlon, atlet sponsorizat de Herbalife România, s-a clasat în primii zece concurenți la eveniment.

Ciprian a terminat pe locul opt, după  1 oră și 53 de minute, o cursă intensă care a presupus  10 km alergare, 40 km bicicletă și 5 km alergare.

„Sunt extrem de mulțumit de acest rezultat și în același timp simt că pot mult mai mult și nu sunt foarte departe de podium. Este vorba de acumulare de experiență în ceea ce privește participarea la curse internaționale“, a declarat Ciprian care se află la a doua participare internațională importantă de anul acesta. La începutul lui aprilie, Ciprian a participat la Cupa Europeană de Duatlon de la Horst, Olanda, unde s-a clasat pe locul șapte, la doar 19  secunde față de primul clasat.

Din 2014, Herbalife Romania îl susţine pe Ciprian în activitatea sa sportivă, oferindu-i un program de nutriție de înaltă performanță, prin gama H24, special creat pentru nevoile unui  sportiv de anduranţă profesionist.

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar