Cinci lucruri care te pot descuraja in MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

În primul rând, descurajarea este o emoție care ia locul curajului sau dorinței de a continua. Aceasta are efectul de „STOP” asupra noastră și ne taie avântul, scoțând mulți oameni cu potențial din afacere.

Iată principalele 5 motive care duc la instalarea descurajării și ce trebuie să știe liderii pentru a putea depăși aceste stări:

1. Neîncrederea în sine

Toate descurajările încep prin neîncrederea în sine, conștientă sau subconștientă. Acele cuvinte “mortale” – “Chiar pot să fac asta?” îți sună în minte și chiar începi să te îndoiești de abilitățile tale. Doar atât este suficient ca să-ți saboteze cariera în vânzările directe.

2. Lipsa rezultatelor

În majoritatea culturilor, rezultatele sunt foarte importante când ai o afacere proprie independentă. Poți să ieși din afacere fără niciun rezultat și asta începe odată cu neîncrederea în sine, chestionarea abilităților și a talentului, care îți sabotează acțiunile și îți micșorează rezultatele.

3. Așteptările prea mari

Asta se întâmplă zilnic în acest tip de afacere și este “ucigașul” rezultatelor și al acțiunii în sine, fiind și demoralizant și demotivant în același timp. Un începător nu are încă setul de abilități pentru a construi o afacere de milioane de dolari, dar se așteaptă să facă asta. Când nu se întâmplă așa de repede cum se așteptau, ei cred că nu pot face afacerea. Pot, dar trebuie să-și dezvolte mai întâi convingerea și îndemânarea – ceea ce a uitat cineva să le spună.

4. A asculta de oamenii nepotriviți

Dacă persoanele care au influență în viața ta sunt negativiști cu privire la afacerea ta, asta te poate descuraja rapid. Este absolut necesar ca noul distribuitor să știe să se apere de “săgețile otrăvite” ale celor din jur și să știe să oprească conversațiile negative cu privire la afacerea sa.

5. Pierderea viziunii

Oamenii încep o afacere proprie pentru a crește, a fi mai puternici sau ca să aducă îmbunătățiri vieții lor. Toți liderii știu asta, dar după o vreme îți poți pierde viziunea, deoarece a pătruns îndoiala, creată de distragerea atenției, pierderea concentrării sau lipsa relaționării puternice. Și astfel, viziunea dispare, pentru că focul ei nefiind întreținut… se stinge.

Sursa: Passionfire.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar