China: 70% din suplimentele alimentare sunt cumpărate de la distribuitorii direcți

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

chinaPiața chineză a suplimentelor alimentare, evaluată la aproximativ 16 miliarde de dolari în 2014, a crescut cu 12% față de anul precedent, potrivit consultanților de la Frost & Sullivan, citați de Forbes. Cifrele furnizate de China Health Care Association sunt și mai impresionante, arătând că industria a crescut în medie cu 10 până la 15% în fiecare an din 2010 până în 2014.

Aproximativ 70% din suplimentele alimentare sunt cumpărate în China de la vânzătorii direcți, în top situându-se Amway și forța sa de vânzări de aproximativ 250.000 de oameni, majoritatea femei.

Frost & Sullivanestimează că Amway deține 11% din întregul segment al pieței de suplimente și 20% din segmentul reprezentat de vânzările directe. Avon a primit aprobarea Ministerului Chinez al Comerțului de a introduce suplimente în 2008.

China ocupă locul 2 în piața globală de vânzări directe, contribuind cu 23,3% din vânzări la veniturile industriei, potrivit raportului Direct Selling News. Raportul mai arată că dacă se mențin constante ratele de creștere în SUA și China, aceasta din urmă ar putea ajunge pe locul 1 în industria vânzărilor directe într-un an sau doi.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar