Chiar poți să câștigi bani din MLM?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

se castiga bani din MLM

Este una dintre întrebările pentru care a căutat răspuns și Yahoo Finance Canada, țară unde industria MLM totalizează 2,2 miliarde de dolari și 1,3 milioane de oameni lucrează ca distribuitori, majoritatea pentru una din companiile Mary Kay, Herbalife, Arbonne sau The Pampered Chef.

În clipul de două minute, Yahoo Finance bifează rapid plaja câștigurilor distribuitorilor (de la câteva sute până la câteva sute de mii de dolari în fiecare lună, în funcție de rulajul care se creează în echipa construită), dar și controversele vizavi de unele aspecte ale industriei, cum ar fi afirmația că un procent ridicat de distribuitori pierd bani, sau riscul alegerii unei scheme piramidale din cauza neinformării suficiente.

Un judecător federal din Canada, arată Yahoo Finance, a recompensat recent 2.000 de victime ale schemei piramidale ULTRALIFE cu 6,5 milioane de dolari.

Informații clare privind planul de compensare, respectiv detaliile legate de plata pentru fiecare nivel atins și de condițiile care trebuie îndeplinite pentru avansare sunt ceea ce trebuie să știți înainte de a lua decizia, conchide clipul informativ.

Sursa: Yahoo Finance Canada

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar