CEO Clubs International dă startul întâlnirilor CEO Hour

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

CEO HOURCEO Clubs International lansează, în premieră, în România seria evenimentelor CEO Hour – un nou concept de întâlniri online în cadrul cărora invitaţii, membrii ai CEO Clubs International, antreprenori şi directori generali ai unor importante companii locale sau multinaţionale, vor aborda diferite teme de interes şi vor împărtăşi din experienţa lor.

Utilizând platforma Google Hangouts, webinariile CEO Hour vor asigura o interacţiune directă între participanţi şi vorbitori, putând fi urmărite de către orice utilizator, printr-o simplă accesare a link-ului de eveniment. Invitatul întâlnirii va răspunde în timp real întrebărilor şi comentariilor adresate de către participanţi, evenimentele fiind înregistrate şi vor putea fi vizionate pe canalul de Youtube dedicat.

“La baza acestui concept stă dorinţa noastră de a împărtăşi din experinţa acumulată şi de a sprijini formarea viitorilor lideri, a celor care doresc să pornească o afacere sau vor să se dezvolte profesional. CEO Hour este una dintre modalităţile prin care valorile organizaţiei, de a inspira oamenii şi de a încuraja schimbul de experienţă şi idei, sunt transpuse în practică”, declară Sotiris Chatzidakis, Executive Vice President CEO Clubs International România.

Primul webinar CEO Hour va avea loc pe 26 noiembrie, la ora 19:00 şi poate fi accesat de orice persoană utilizând următorul link:

https://plus.google.com/u/0/events/c9qmkt55rb5rcflj6mu3hhusigk

Participarea la eveniment nu este condiționată de deținerea unui cont Google+.

Tema acestei întâlniri este “Lean start-ups” şi îl are ca invitat pe Cătălin Ghigea, fondatorul Oldtimer Studio Restaurări, cea mai importantă companie din România în acest domeniu. Cătălin este primul antreprenor care a reuşit să-şi tranforme pasiunea pentru automobile vechi într-o afacere prosperă în România. Anterior, Cătălin a fost CEO pentru Europa Centrală şi de Est la Cassidian (o companie EADS) şi a avut propriul birou de avocatură, după ce un număr semnificativ de ani a făcut parte din echipa Ernst & Young.

În cadrul webinarului, Cătălin va vorbi despre lean start-ups, concept descris şi de Eric Ries în cartea omonimă ce încearcă să conceptualizeze reţeta succesului în dezvoltarea unei noi afaceri. Principiile de business prezentate în cărţile de profil au fost aplicate de către invitatul CEO Hour din această lună în cadrul a 2 start-up-uri pe care le-a dezvoltat, reuşind astfel să transforme ideile în afaceri de succes.

Despre CEO Clubs International

CEO Clubs International este o organizaţie non-profit care doreşte să creeze un mediu favorabil de dezvoltare pentru directori executivi și antreprenori, aceştia având astfel posibilitatea de a-şi îmbunătăţi calitatea si profitabilitatea afacerilor deţinute, prin dezvoltare personală şi împărtăşirea experienței acumulate. CEO Clubs are sediul central în New York și a fost fondat de către Dr. Joe Mancuso în urmă cu 34 de ani.

Din 2002, Clubul s-a extins pentru a include membrii din Marea Britanie, China, Grecia, România, Emiratele Arabe Unite, Filipine, India, Singapore, Malaezia, Vietnam și Coreea. În prezent, CEO Clubs este una dintre cele mai mari şi mai vechi asociații de directori executivi și antreprenori din întreaga lume care funcţionează ca o rețea de afaceri și o organizaţie de dezvoltare a leadership-ului la nivel mondial, cu peste 8.000 de membri în întreaga lume. Statutul de membru se obţine numai pe baza de invitaţie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar