Cellements – bani de buzunar, cu produse purtabile în buzunar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

CellementsO nouă companie de vânzări directe își deschide porțile în România, de data aceasta cu un eveniment inaugural care va fi organizat la Cluj, în data de 9 mai 2019, între orele 19.00 și 21.00, la Hotel Double Tree By Hilton.

Cine e Cellements?

Potrivit unui comunicat al companiei, Cellements este o companie de vânzări directe cu capital privat din Estonia, fondată în 2017 de Anders Karlsson, care ocupă și funcția de CEO. Sediul central a fost stabilit în mod strategic la Tallinn, în Uniunea Europeană, la granița cu Rusia, se mai arată în comunicat. În 2018, a fost deschisă Cellements LLC cu sediul în Gilbert, Arizona, de operațiunile companiei din SUA fiind responsabil Ben Thibaudeau, cu experiență atât în companii mari publice, cât și în companii mici cu capital privat de vânzări directe.

Cellements a achiziționat recent compania suedeză de cercetare Hygiene of Sweden, concentrându-se pe dezvoltarea produselor ecologice din sectorul bio tech. Șeful activităților de cercetare și dezvoltare a produselor din portofoliul Cellements este cercetătorul sudez Philip Wilhelmsson, recunoscut pentru inovațiile sale în biotehnologie și experiența sa în tratarea apei în centralele nucleare.

Produsele Cellements

Primele trei produse fac parte din categoria BioPocket. Așa cum arată și numele, sunt produse de mărimea unui card bancar și pot fi purtate în buzunar. Este vorba despre un spray antibacterian, unul contra țânțari și unul de protecție solară: BioPocket Antibacterial Screen & Hand Spray, BioPocket No Mosquito și BioPocket Sun Care SPF30. Potrivit companiei, produsele au fost studiate clinic și pot fi vândute la nivel global, sprayul antibacterian fiind vândut inclusiv familiei regale și echipei naționale de atletism din Suedia.

Oportunitatea Cellements

Cellements este o companie orientată către clienți, prețul produsului calculat/zi fiind de 0,25 de euro. Intenția declarată a companiei este de a ajuta milioane de clienți să își mențină mâinile și telefonul curate… în condițiile în care studii recente arată că telefonul mobil este de 10 ori mai plin de bacterii decât toaleta. Compania a pregătit inclusiv o aplicație care îi amintește utilizatorului zilnic să își curețe telefonul.

Cellements este deschisă în Suedia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Estonia, Islanda, Germania, Austria, Elveția, Italia, România, Ungaria și SUA. Planul de compensare este unilevel, mai multe detalii putând găsi AICI. Compania speră să ajungă la mulți oameni cu ajutorul conceptului Bani de buzunar, care pornește de la ideea că majoritatea oamenilor se implică în vânzări directe pentru un venit suplimentar de câteva sute de dolari.

La evenimentul din 9 mai de la Cluj Napoca pot fi întâlniți doi dintre liderii companiei: Claudiu Moldovan, partener Cellements, Suedia/Romånia, și Claes Blomqvist, partener Cellements Suedia.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar