Celebrul top model Karolina Kurkova are propriul parfum lansat de LR Health & Beauty Systems

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Producătorul de cosmetice LR Health & Beauty Systems și-a unit forțele cu Karolina Kurkova și au lansat primul parfum al celebrului top model. Alături de acest parfum, în 2013 este disponibilă și o gamă de produse pentru îngrijirea corpului, care poartă tot numele Karolina Kurkova.

Parfumul floral are în compoziție aroma de Iasomie, tuberoză și o nuanță de vanilie cu un strop de miere, lăsând o impresie de neuitat. Caracterul noului parfum al LR combină strălucirea podiumurilor de modă internaționale și reprezintă în același timp un omagiu adus țării natale a supermodelului Karolina Kurkova – Republica Cehă. Setul de produse include Eau de Parfum, Parfum Absolu, Body Lotion, Shower Crème, Eau de Toilette, potrivit comunicatului de presă al companiei.

Top modelul internațional s-a născut în Republica Cehă și este o celebritate de top pe toate podiumurile de modă din lume. A fost declarată ”unul dintre 50 cei mai frumoși oameni din lume” de către revista People, este unul dintre cele mai tinere modele din lume care a obținut distincția ”Modelul Anului” la premiile  VH1/Vogue Fashion Award, este cel mai tânăr model din istorie care a apărut pe coperta revistei Vogue SUA. De asemenea, Forbes a inclus-o pe lista unora dintre cele mai bine plătite top-modele din lume.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar