Celebrare și entuziasm, la deschiderea oficială Organo Gold România. Monica Nagy: Focusul nostru este pe această piață

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,27 out of 5)
Încarc...

og12015 s-a dovedit fructuos pentru industria de network marketing din România, asistând de-a lungul anului la mai multe intrări oficiale ale unor companii noi pe piață.

Cea mai recentă, deschiderea oficială a companiei Organo Gold în România, a fost un prilej de celebrare pentru distribuitorii care au dus munca de pionierat. Compania s-a lăsat greu convinsă să vină în România, pentru acest lucru liderii care au decis să își asume munca de pionierat fiind nevoiți să facă o muncă de premarketing de 2 ani si să asigure rulaje de 140.000-150.000 de euro pe lună.

Peste 900 de oameni (inclusiv grupuri din Republica Moldova, Ungaria, Spania sau Bulgaria) au participat la evenimentul organizat în 11 octombrie și care s-a desfășurat de-a lungul întregii zile. Acesta a fost precedat de o recepție VIP, cu o seară înainte, la care au fost invitați partenerii independenți ai companiei cu nivel de carieră de la Safir în sus.og2

Evenimentul a fost deschis de Alina Mareș și Ionuț Florea, care au introdus produsele și oferta de business a companiei Organo Gold. Anunțurile cele mai așteptate au venit de la Monica Nagy, Managerul regional pentru Europa de Est, care a dezvăluit ofertele aduse de celebrul camion Organo Gold. Acesta a adus 75 de pachete speciale  pentru România, mai exact, pentru distribuitorii fondatori Organo Gold România.

Dacă nu ați fi făcut această muncă de premarketing, nu am fi putut fi aici, a spus Monica Nagy, frază care a fost rostită, de-a lungul zilei, de mai mulți dintre cei care au urcat pe scena evenimentului. Prezența camionului Organo Gold aici înseamnă că focusul nostru, al companiei, este acum pe această piață, a adăugat aceasta. Alături de Monica Nagy, din partea companiei au mai fost og3prezenți Carmen Pratt, Vicepreședinte de vânzări și marketing pe Europa, și Fabio Fiorellino, General Manager pentru Europa.

Pe scena evenimentului au urcat mai mulți lideri, dintre care îi menționăm pe Zarko Drozdek, nivel de Diamant Negru, Markus Haselrieder și Angelica Enache, nivel de Diamant, prin a căror linie de distribuție s-a dezvoltat rețeaua Organo Gold România.

În cei 5 ani de când sunt în Organo Gold am văzut multe deschideri de piețe, dar aceasta, din România, este cea mai puternică, a spus Zarko Drozdek.

Ziua a fost închisă de discursurile primilor lideri Organo Gold România, Dragoș Bălan, nivel de Rubin, și Oana și Răzvan Petcu, nivel de Smarald, ogogliderii către care s-au îndreptat mulțumirile exprese ale Vicepreședintelui pe Europa, Carmen Pratt: Voi sunteți părinții Organo Gold România, vă mulțumim pentru organizația pe care ați creat-o și sunt sigură că vom face lucruri extraordinare împreună, a spus aceasta.

Gazdele evenimentului au fost doi lideri tineri Organo Gold, Mădălina Ungureanu, Rubin Organo Gold România, și Radu Dalas.

Vă invităm să urmăriți, în clipurile de mai jos, câteva imagini și declarații înregistrate în timpul evenimentului și povestea Organo Gold România și viziunea lui Răzvan Petcu.

În clipul de mai jos aveți imagini din timpul evenimentului și o declaratie a lui Markus Haselrieder, din Italia, Diamant Organo Gold, recunoscut, în cadrul evenimentului de către companie ca pionier al Organo Gold România.

În clipul de mai jos, Răzvan Petcu, liderul Organo Gold România (nivel de Smarald 150k), descrie viziunea sa și spune povestea pionieratului companiei în România.

Organo Gold a fost înființată în 2008, în Richmond, B.C., Canada, numărându-se printre companiile de marketing de rețea cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. În acest moment, Organo Gold este prezentă în peste 46 de țări, unde distribuie băuturi premium gourmet (cafea, ceai, ciocolată caldă) și suplimente alimentare organice cu Ganoderma.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Stefan Emil Purnichi

    A fost ceva extraordinar…NU se poate explica in cuvinte acest eveniment al anului 2015…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar