Dupa ce a facut 17 milioane de dolari, Onyx Coale (Mona Vie) a decis sa se retraga

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Onyx Coale, Diamant Negru Prezidențial în Mona Vie și una dintre cele mai bine plătite femei din industria vânzărilor directe, a decis să se retragă după ce potrivit estimărilor a câștigat 17 milioane de dolari în 7 ani. Este  sănătoasă și fericită, are 46 de ani și trei fiice, locuiește în Florida de Sud, Statele Unite, și… tocmai și-a vândut afacerea Mona Vie, relatează Businessforhome.org.

”În urmă cu șapte ani am spus da companiei Mona Vie și network marketing-ului. M-am îndrăgostit de afacere, de oameni și de produs”, a declarat Onyx Coale.

”Călătoria mea a fost cel puțin spectaculoasă. Am avut privilegiul să influențez viețile multor oameni din Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Malaezia, Singapore, Coreea, Thailanda, Japonia, România, Mexic și India. Am călătorit în întreaga lume și întâlnit oameni care au devenit unii dintre cei mai apropiați prieteni ai mei”.

”A fost uimitor să văd cum prieteniile se transformă în echipe care se extind pe continente, devenind apoi afacerea mea de milioane de dolari. Mulți lideri naționali și internaționali au ieșit din echipa mea. (…) Milionarii apăreau peste tot.”

”Cea mai mare bucurie a mea a fost să văd mii de distribuitori de nivel Bronz și Argint care au crescut odată cu afacerea mea. La acest nivel, mamele au putut să renunțe la job-urile lor, mii de case au fost salvate de la a fi preluate de bănci. Sute de căsnicii au fost salvate.  Un venit suplimentar de doar 1.500 de euro pe lună salvează foarte multe probleme financiare”, a spus Onyx.

“Acum urmează un nou capitol al vieții mele. Mi-am vândut afacerea Mona Vie Distributorship și tocmai mi-am publicat prima mea carte. În această carte împărtășesc secretele noii ere a MLM care începe să-și facă simțită prezența și cum se poate profita de pe urma ei.

Sunt o mamă care și-a crescut singură copiii și care a învățat cum cineva fără experiență poate spune da MLM-ului și construi apoi o organizație care creează milionari în acest domeniu. DACĂ eu pot face asta… poți și tu!!!”


 

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (5)

 1. mel

  Ce-i aia “Diamant Negru Prezidențial al Mona Vie”? Ce-i aia “am spus da Mona Vie”? In ce limba vorbiti? Voi n-ati invatat genitiv-dativul la scoala? Va musca daca spuneti “al FIRMEI…, al COMPANIEI…, al SOCIETATII…”, ceva, un substantiv comun care sa se poata flexiona conform regulilor limbii romane???

 2. vasile almeu

  Mda, misto, ce reclama de “shit” . Cel mai mult ma impresionat faptul ca a facut (castigat) 17 milioane (Atentie 17 milioane), dar de dolari in 7 ani (deci tot cu 7, bine ca nu era o suma cu 6 sau 13, ca “americanii” aveau o problema), avand un venit SUPLIMENTAR (la ce ?) de doar 1.500 Euro/luna. Mda, ANA ARE MERE (padurete). Ba…., cata lume proasta ….

 3. Lavinia B.

  Nu vreau sa fiu rautacioasa…..dar s-a retras foarte devreme, sau poate nu e in afacerea potrivita….dar 1500 $ pe luna e f putin…(eu sunt in alta afacere, nu amway si stiu ce castiguri sunt)

  • ce importanta are

   1500$ venit pasiv la un nivel de Bronze sau Silver, sunt nivele care se ating in parteneriat cu MonaVie chiar din prima saptamana, nu dupa ani de speranta precum la alte companii.
   Adevaratul motiv pentru care Onyx s-a retras este unul personal.
   Eu ii multumesc pentru sansa oferita si sprijinul ei direct de a pune bazele afacerii MonaVie in Romania!
   Succes, Onyx!

 4. Comentarii de “habarnisti” sau altfel spus “pareristi” :))) daca si voi ati fi avut sansa in viata asta sa stati 15 min de vb cu Onyx poate,poate ca parerea voastra conta,dar asa e un alt mare ZERO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar