Celebră în MLM la 14 ani!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Savannah PayneTitlul acestei poveşti incredibile pare a parafraza o carte din vremea copilăriei, „Căpitan la 15 ani”, dar şi o piesă de teatru de mare succes, „Cum s-a făcut de-a rămas Catinca fată bătrână”. În original, titlul ştirii este „Cum a ajuns o fată de 14 ani, Savannah Payne, celebră în industria de vânzări directe”.

Iată povestea unei puştoaice de 14 ani din SUA, care a economisit 100 de dolari pentru a călători şi a vizita convenţia (congresul) Asociaţiei Profesioniştilor din Network Marketing, desfăşurat în Dallas, Statele Unite ale Americii.

Ea s-a înscris într-o companie de network marketing acum câteva luni, pentru că dorea să înveţe cât mai multe despre această profesie.

Obiectivul ei a fost să ajute o prietenă, tot o fată foarte tânără, cu grave probleme mentale, iar ţelul ei a fost să strângă 275 de dolari pentru ca prietena ei să poată beneficia de ajutor medical calificat. Pentru asta, a realizat multe picturi în scopul de a le vinde participanţilor.

Când Evan Klassen, profesionist în network marketing, a auzit povestea ei, a realizat, la rândul său, un video care a devenit instantaneu viral, iar asociaţia adus-o pe Savannah Payne pe scenă, pentru că devotamentul şi viziunea sa sunt remarcabile pentru o vârstă atât de fragedă.

Nu numai că Savannah a colectat o sumă mult mai mare decât îşi propusese, dar ea a şi făcut o prezentare perfectă privind alegerea, la vârsta ei, a network marketingului ca vehicul spre libertate.

 

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar