Cele 3 lucruri pe care şi le doresc jucătoarele de tenis în genţile lor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

WTA Dubai Duty Free Tennis  Championship - Day OneOriflame a anunțat lansarea oficială a gamei sale WTA ’Puternic este Frumos’. Sportivele din Asociația  Jucătoarelor de Tenis au lucrat exclusiv cu Oriflame în această colaborare, al cărei rezultat este o listă de trei produse pe care jucătorii de tenis şi le doresc.

Oriflame a lansat această linie de produse de frumuseţe cu ajutorul lui Michael Cervell, Caroline Wozniacki și Jonas Wramell.

“Suntem o companie de frumuseţe inspirată de vise, așa că atunci când am întrebat jucătorii WTA la ce produse de frumuseţe visează, am constatat că ei îşi doresc produse de îngrijire personală pentru prospețime și hidratare performante. Asta s-a întâmplat atunci când s-a creat WTA Strong is Beautiful”, a declarat Michael Cervell, Senior Vice Preşedinte Global de Vânzări Directe la Oriflame.”Oriflame a fost întotdeauna un susținător al femeilor puternice, astfel încât această gamă s-a potrivit perfect.”

Primele trei produse în cauză? Cremă hidratantă de duş, crema de corp hidratantă şi deodorantul cu protecție de 24 de ore.

Stacey Allaster, Preşedinte şi CEO al WTA a comentat: “La fel ca Oriflame, tenisul feminin este progresiv și se străduiește să promoveze emanciparea femeilor. WTA crede cu tărie că Puterea înseamnă Frumusețe și suntem foarte încântați să colaborăm cu Oriflame la această gamă de produse.”

“Îmi place gama WTA ’Strong is Beautiful’, a declarat Caroline Wozniacki, fosta nr.1 mondial WTA. “Când te antrenezi din greu și călătorești foarte mult, ai nevoie de produse care să performeze. Vrei să te simți încrezătoare – și frumoasă de asemenea.”

Oriflame a sponsorizat oficial cu cosmetice WTA încă din 2011, ajutând jucătoarele WTA să arate foarte bine atât pe teren, cât și în afara sa.

Sursa:   Business Wire

Foto: Facebook.com/OriflameWTATennis

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar