Cel mai inspirat tânăr antreprenor din Marea Britanie, premiat de Amway cu 5.000 de lire

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Britains_top_real_role_model_resizeStuart Maitland, în vârstă de 21 de ani, a fost desemnat cel mai inspirat tânăr antreprenor din Marea Britanie și a fost premiat de compania de vânzări directe Amway cu 5.000 de lire pentru a-și putea dezvolta proiectul.

Student la Universitatea Newcastle, Maitland a fost încoronat câștigătorul concursului Top Model Real 2013, cu start-up-ul său medical, mHealthful, care este specializat în crearea de aplicații de asistență medicală pentru pacienți și pentru personalul medico-sanitar.

Prima variantă a proiectului mHealthful, UniWikis, este un site de educație medicală și o aplicație care poate fi editată în colaborare, susținută de către editorii de manuale medicale și de asiguratori.

“Sunt încântat că am câștigat acest premiu, pentru că încă de la o vârstă fragedă am avut dorința de a face o diferență reală în viața oamenilor și acum mă simt cu un pas mai aproape de realizarea acestui lucru. Sper că prin câștigarea acestui concurs voi inspira o nouă generație de antreprenori în domeniul medical.” – a declarat Stuart Maitland.

Sheryl Franklin-Worth, director al afacerilor corporației la Amway Marea Britanie, și membru în juriul concursului, a declarat: “Au fost unele intrări foarte credibile în concurs anul acesta. Sunt încântat că această campanie poate inspira o generație de tineri antreprenori și Stuart este un model real de urmat pentru companie. Etica muncii lui și ceea ce se străduiește să realizeze cu mHealthful reflectă, într-adevăr, obiectivul Amway de a inspira o schimbare în întreprindere. Un câștigător care merită să fie apreciat!”

Sursa: Sturtup.co.uk

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar