Cei mai buni recrutori GNLD din Europa sunt români

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

aniversareDirectorGNLD Lansare de produs Neolife la București, la o săptămână de la Convenția europeană de la Barcelona. Noutăți, tot de la Barcelona: cei mai buni recrutori GNLD din Europa sunt români.

Evenimentul organizat de Neolife la București a avut loc în 26 septembrie și i-a avut ca invitați pe Roberto Liberio, biochimist, Product Manager Neolife Europa, și pe Renato Di Carlo, Președinte Neolife pentru Europa de Sud.

Roberto Liberio a oferit informațiile despre noul produs lansat de GNLD. Este vorba despre Bio-Tone, un supliment pe bază de aminoacizi dedicat persoanelor iubitoare de mișcare. Roberto Liberio nu și-a început însă discursul înainte de a-l invita pe scenă, pentru a-l felicita și pentru a-i mulțumi pentru activitatea sa, pe directorul de vânzări pe România al Neolife International (GNLD), Valentin Taulescu, care și-a sărbătorit ziua de naștere la evenimentul companiei, alături de partenerii independenți ai companiei.

Renato Di Carlo a venit cu un adevărat buletin de știri. Acesta a anunțat un an 2018 special, pentruLideriGNLD care au fost deja pregătite o serie de promoții și campanii. Nici nu se putea altfel, dat fiind că anul viitor GNLD împlinește 60 de ani, o bornă importantă în istoria companiei. Printre anunțurile făcute de Renato Di Carlo se numără și locația celui mai important eveniment european GNLD al anului viitor – Mallorca. De asemenea, acesta a anunțat lansarea noilor insigne pentru liderii companiei. GNLD se află, din 2012, într-un proces de rebranduire extrem de interesantă, menită să păstreze tradiția și valoarea acumulată în timp de companie, dar să se adapteze în același timp la nou și să atragă astfel lideri tineri.

Nu în ultimul rând, dorim să menționăm una din performanțele liderilor români. Topul GNLD al celor mai buni recrutori din Europa este condus de un cuplu din România, Sergiu și Irina Spuderca (foto) din București.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar