„Cea mai mare investitie este OMUL.” Interviu cu Costel Magureanu, lider GNLD Romania

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 2,60 out of 5)
Încarc...

L-am cunoscut pe Costel Magureanu la un eveniment (kick-off) GNLD. Este inalt, sigur pe el, Costel Magureanu1zambitor, un inginer de mare succes care a luat drumul spinos, dar si frumos, al industriei de network marketing. Este liderul pe Romania al companiei.

 

MLM News: Va rugam sa ne spuneti cateva cuvinte despre GNLD.

Costel Magureanu: GNLD International are ca obiectiv principal ingrijirea completa a omului, de la exterior la celula, trecand prin ingrijriea pielii, cel  mai mare organ uman, printr-o sinergie de produse cercetate stiintific si bazate pe natura, ceea ce face si marea diferenta dintre noi si ceilalti.

MLM News: Cum a ajuns un inginer strălucit, un cercetător principal în domeniul aeronautic, să activeze intr-o afacere de Network Marketing? Unora li s-ar putea parea ca ati „involuat” in cariera…

Costel Magureanu: Prin faptul ca sunt extrem de calificat, iar singurul loc unde-mi puteam desfasura activitatea in tara ar fi fost INCREST, care s-a desfiintat dupa 1992. Circumstantele vietii m-au impins spre a-mi salva tatal de la o boala incurabila, am gasit aceasta cale care a fost prielnica dezideratelor mele trecute, dar si actuale.
Provocarile sunt imense, iar constructia solutiilor face parte din ele.

MLM News: „Umbla vorba” ca ati fi al doilea lider pe plan mondial in ce priveste rulajul din GNLD. Cum ati ajuns atat de sus, in cat timp, si cum sa faca si alti distribuitori din afacere sa tinda spre performanta dumneavoastra?

Costel Magureanu: La inceputul activitatii se privesc indeaproape cei mai performanti manageri, prin rezultatele lor, cand se vizualizeaza skill-urile lor, fara ca acestia sa fie  inca pregatiti sau formati pentru succes, astfel am ajuns sa fiu recunoscut la nivel mondial, ca bun manager pe plan international.

MLM News: Sunteţi liderul pe România al GNLD. Cum aţi construit echipa pe care o conduceţi si cum ajutati oamenii din echipa sa fie de succes?

Costel Magureanu: Am ajutat multi oameni sa devina independenti financiar, sa cladeasca afacerea lor, sa deprinda politicile de piata, sa lucreze intr-un sistem capitalist inca la inceput.

Am fost instruit, la randul meu, si superspecializat, in scoli de management la nivel international de varf.

Am avut si eu sponsor, la randul meu, care m-a initiat in tainele capitalismului de piata, iar multe le-am invatat lovindu-ma de ele.

Am lucrat impreuna cu cei noi, prin scoli de management, atat in Bucuresti, cat si in tara, in cadrul unor evenimente speciale, seminarii internationale, prin dezvoltarea propriilor lor scoli de management, prin reeducare si prin oferirea unei posibilitati de lucru fara riscuri, pe care o puteau transforma in afacerea/cariera lor, posibilitate de lucru care le ofera sanatate, satisfactii pecuniare, pensie, asistenta medicala, succes managerial, emanciparea personala si profesionala, avand in spate un colos managerial si stiintific, recunoscut mondial, care-ti ofera siguranta zilei de maine.

 MLM News: Toate afacerile MLM cu produse de nutritie, vitamine si suplimente spun ca produsele pe care le au in portofoliu sunt 110% naturale. Nici GNLD nu face exceptie. Pe ce va bazati?

Costel Magureanu: Nici o afacere nu precizeaza ca produsele sale sunt si biocompatibile cu genomul uman!

De exemplu flavonoizii pot fi extrasi din coaja de copac, care nu este in meniul hranei noastre zilnice, dar este natural, nu si biocompatibil cu genomul uman. Mai pot specifica tot felul de argile, de corali, sau de minereuri din lava vulcanica, pe care organismul le poate vedea ca pe ceva daunator, nefiind biocompatibile cu genomul uman. La fel si produsele de sinteza, care nu sunt recunoscute de organism etc.

Produsele noastre au tehnologii de fabricatie branduite, cum ar fi tehnologia de diferentiere celulara, care indeparteaza metalele grele (mercurul si plumbul) din produse.

Dar punctul nostru forte este sinergia completa de ingrijirea omului de la exterioar la celula umana, pe care nu si-o permite o firma mica comerciala, care nu are cum sa sustina studii clinice, cercetarea stiintifica, productie proprie cu tehnologii de ultima generatie, materii prime biocompatibile cu genomul uman si altele.

MLM News: Pentru controlul (si scaderea) greutatii, aveti o serie de shake-uri. Este posibil sa bem un shake si sa fim apti de serviciu intreaga zi? Romanul este obisnuit sa manance zdravan dimineata (cei care au acest bun obicei, sa manance oarece la micul dejun), o omleta, mezeluri, branză etc.

Costel Magureanu: Hrana de astazi si-a perdut din consistenta, prin prelucrare, prin modificari genetice, prin alterarea ei continua, ajungandu-se la un paradox al zilelor noastre, „hrana nu ne mai poate hrani”, adica o portie de spanac de acum 30 de ani are echivalentul in hrana de astazi a peste 42 portii!

Si pentru aceasta, dar si pentru altele, nutritia trebuie suplinita si pentru conditiile asa-zise ale civilizatiei: telefonie mobila, cuptoare cu microunde, antene de tot felul, computer, televizoare, crize politice, gandirea negativa, fast-food, insatisfactia materiala si spirituala, lipsa emanciparii personale, sedentarism, fumat, alcool, curatenie cu soda si clor, insatisfactii de tot felul, care supun organismul la traume maximale, îl conduc spre boli cronice, carora medicina de astazi nu le face fata, cerandu-se radical si acut starea de preventie…

MLM News: Si, pentru ca multa lume se vaită ca are kilograme in plus, odata pierdute acele kilograme, nu le vom pune imediat la loc (si inca vreo cateva), daca intrerupem (din motive obiective) consumul produselor GNLD?

Costel Magureanu: Kilogramele in plus se realizeaza pe un metabolism defect, iar acesta se intiaza pe lipsa de hrana si alte elemente speciale ale celulei, iar cei care ofera tot felul de solutii de slabit sunt departe de adevar si urmaresc doar forma de profit desantat, fara realizarea obiectivului propus.

MLM News: Revenind la munca din Network Marketing, se spune ca un distribuitor full time nu mai are sef, nu mai are program fix, el lucreaza dupa propriul sau tempo. Pe de alta parte, echipa, pentru a ramane solida, pentru a se dezvolta, necesita multe ore de instruire, de pregatire, de sfatuire din partea liderului. Iar problemele sunt foarte multe si foarte diverse. Lucrul cu oamenii este cel mai greu, asta e clar. Practic, liderul MLM este un fel de tata spiritual, de antrenor, de frate mai mare, poate si de duhovnic, intr-un anumit sens. Poate oricine sa incununeze toate aceste fatete? Nu este mai simplu sa mergem la program 9-17, cinci zile pe saptamana, sa nu ne intereseze decat persoana noastra, familia si prietenii?

Costel Magureanu: Nu este simplu sa lucrezi fara sa agonisesti, fara sa dezvolti, fara sa creezi plusvaloare mereu, fara sa creezi munca ta, piata ta de consum, viitorul si orizontul tau, avand o baza extrem de solida, o firma gigant care nu da faliment, care nu se joaca cu viitorul tau, o firma care are produse de avangarda!

Dupa 12 ani de cercetare la nivel de varf in tara, m-am trezit fara sens, fara job, fara ajutor, si apoi am inteles ca viata, daca o vrei sigura, va trebui sa o cladesti cu mainile tale, pas cu pas, iar cea mai mare investitie care te ajuta mereu in ceea ce faci, este una certa si sigura, OMUL.

MLM News:  Ce sfat ati oferi unei persoane care se incumeta sa paseasca in acest domeniu, al vanzarilor directe?

Costel Magureanu: Un sponsor pe masura, care-l poate ajuta sa-si atinga visele, un sponsor lider, nu un director la stat…

Daruire completa, asculta-ti sponsorul, consuma produsele tale, iar daca-ti plac, te simti bine si-ti sunt utile si complete, atunci incepe afacerea ta si dezvolt-o mereu, pentru ca acum este afacerea ta.

MLM News: Ce rol are familia in cazul unei persoane care este full time in MLM?

Costel Magureanu: Un rol esential, pentru ca ea va trebui sa te tina mereu in gandirea pozitiva, sa-ti creeze starea de bine, o oaza de bine…

MLM News: Oare acum, cand oamenii tin cu dintii de banuti, in foarte multe cazuri putini, mai poate fi de succes o cariera in Network Marketing?

Costel Magureanu: Cand ai sa intelegi ca poti face economii cand consumi produse umane, nu doar comerciale, cand ai sa intelegi ca economia se priveste global in casa ta, cand ai sa intelegi ca poti cumpara gratuit  doar ajutand putin si pe altii in timpul tau liber, recomandand ceea ce-ti place tie, ceea ce tu folosesti cu drag, o sa o faci cu mare placere, si, nu uita, nu esti singur, ai in permanenta, daca doresti asta, liderul, pretuieste-l mereu, si atunci circumstantele tale vor cere sa ai si bani, sa ti se implineasca si visele tale, sa fii si sanatos, si bucuros, sa calatoresti, sa ajuti oamenii, sa fii fericit si sa oferi fericire celor apropiati…

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. dutu maria

    Extrem de important,piata este plina de tot felul de manipulari,cadrele medicale resping ,sunt in confuzie,nu cerceteaza atent,firma poate ajuta sa ramina aici ☺

  2. Vasilica Rodean

    Neolife unic in lume! Eu numai cred in nimic, decât in Neolife mie mi-a salvat viata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar