Ce sunt vânzările directe? Vezi un clip realizat de Seldia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

seldiaThe European Direct Selling Association (Seldia) începe toamna cu un nou filmuleț de promovare. Două minute de informații, cifre reprezentative pentru industria de network marketing, citate ale unor susținători ai domeniului și explicații de bază referitoare la ce înseamnă și cum funcționează acest sector.

Printre citatele alese de Seldia se numără un paragraf scris de Robert Kiyosaki în cartea “Tată bogat, tată sărac”: Vânzările directe reprezintă, într-adevăr, singurul tip de afacere prin care oamenii își pot îndeplini visurile și pot ajunge la independență financiară devenind proprietari de afacere. Dar mai important decât atât, îți pune destinul în propriile mâini.

“Vânzările directe reprezintă un domeniu deschis tuturor, indiferent de sex, vârstă sau educație și oferă o cale spre succes prin promovarea produselor care îți plac și în care crezi”, scrie Seldia, care explică foarte simplu: “În locul contractelor scumpe cu agenții e publicitate sau a magazinelor clasice, companiile de vânzări directe plătesc distribuitorii independenți care apreciază, folosesc și le promovează produsele, de calitate superioară.”

“Vânzările directe le permit părinților să lucreze de acasă, oferă o modalitate de suplimentare a veniturilor și inspiră oameni de toate vârstele să aleagă calea antreprenorială.”

„Este vorba despre dezvoltarea personală proprie, dar și de sprijinirea în acest sens a celorlalți.”

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar