Ce poți să înveți de la campioana Anca Bucur pentru a aplica în MLM – de Cristina Bărănescu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Anca Bucur12Face mult sport și este dublu medaliată în cadrul concursului mondial de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat în Miami, Statele Unite ale Americii.  Este vorba despre Anca Bucur și scriu despre ea pentru că am avut onoarea să o cunosc. Cred cu tărie că a te afla în preajma unui campion este o onoare și un prilej de a învăța, de a împrumuta din convingerile care stau la baza rezultatelor sale.

Dacă vă întrebați care este legătura dintre sport și network marketing, răspunsul e simplu. În ambele domenii lucrurile funcționează la fel, pentru că ambele domenii sunt despre autodepășire, despre a fi mai bun, despre nerenunțare.

Cine e Anca Bucur?

Sunt un antrenor care ajută oamenii să facă mișcare, să aibă o nutriție sănătoasă cu produse de calitate și oferindu-le un model, iar acest lucru mă face fericită, se descrie Anca, explicând totodată că motivația vine fie din interior, fie… de la antrenor. Și această frază capătă un sens puternic pentru network marketing prin simpla înlocuire a cuvântului “antrenor” cu „îndrumător”.

Fraza de mai sus este, de asemenea, cheia asocierii dintre sportivă și compania Herbalife, care susține un stil de viață sănătos și activ. Anca Bucur este prima sportivă din România sponsorizată de Herbalife, alăturându-se astfel celor celor peste 100 de alți atleţi sponsorizaţi de Herbalife, printre care și Cristiano Ronaldo.

Care sunt convingerile care o ajută să obțină rezultatele dorite?

Eu am plecat la drum singură. Muncesc și mă duc până la capăt pentru că mă face pe mine să mă simt puternică, independentă. Îmi arăt că pot să reușesc dacă am ambiție de fier. Nu am avut ajutor și nu l-am așteptat. Oricine o poate face dacă își setează obiectivele, se implică, are ambiție și muncește foarte mult. Pentru mine nu a existat nu pot. Nici când am fost accidentată nu am crezut că nu  pot, pentru că eram în elita profesioniștilor și nu exista să nu mă ridic la acest nivel. Motto-ul meu este: Credința mișcă munții din loc!  – explică simplu campioana.

Procentele celor care nu fac sport din diferite motive, de la lipsa de timp până la acela că sportul presupune cheltuieli prea mari, se reduc în viziunea și experiența Ancăi doar la ieșirea din zona de confort. Mulți oameni, explică Anca, cred că a face sport le aduce doar beneficiul de a arăta mai bine, însă e vorba despre mult mai mult, este vorba despre sănătate.

Și pentru această provocare am furat stând în preajma Ancăi o soluție, pe care v-o împărtșesc și vouă: pornește cu pași mai mici, realiști, pe care mintea să îi accepte și împinge-ți limitele dincolo de pașii propuși. “Înainte de a porni la drum setează-ți un obiectiv”, recomandă sportiva care are soluția și pentru lipsa de energie și focusare: “Energia vine din nutriție, mișcare și modul în care îți gestionezi timpul.”

Care e următorul pas? “Mă întreb ce trebuie să fac și mă informez!”

Ce-ar fi dacă am acționa la fel și în network marketing?

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    ea pare un antrenor simplu dar in afara este un model de inspiratie pentru multi la ce munca depune zilnic cred si eu dar merita pentru ca o face din placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar