Ce este Sistemul Sraight Line Persuasion – Video Jordan Belfort

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Jordan BelfortStraight Line Persuasion System este un sistem pe care Jordan Belfort îl predă cu succes marilor companii din întreaga lume de mai bine de 20 de ani.

Jordan a inventat acest sistem în 1989 când, încercând să învețe oameni tineri, fără experiență și fără abilități extraordinare de vânzări să devină închizători de talie mondială, a ajuns ca, de la 15-20 de brokeri, să aibă peste 1000 de angajați. Este uimitor faptul că un om mediu de vânzări din echipa sa câștiga la acea vreme peste 1 milion de dolari pe an.

Sitemul își găsește aplicabilitatea în orice domeniu: imobiliar, vânzări online, asigurări, retail, auto, marketing etc, indiferent de post sau ocupație: manager, agent, entry level sau top management, părinte sau casnică.

Sistemul Straight Line Persuasion se caracterizează prin: simplitate, este ușor de învățat de către oricine, poate fi duplicat și transmis mai departe, este structurat foarte bine, te învață ce este și cum se aplică o disciplină a comunicării, generează o creștere imediată a eficienței de 20-30% și este un sistem clar definit.

Tot aici vei afla care sunt cele mai importante 3 obstacole care îi opresc pe oameni să atingă succesul pe care și-l doresc.

Jordan Belfort va veni și în România pe 18 noiembrie, la București, unde va susține un seminar în care va vorbi despre sistemul său revoluționar, Straight Line Persuasion.

Pentru mai multe informații despre Jordan Belfort, despre conferință sau pentru rezervarea unui loc, vizitează pagina oficială a evenimentului.

Vrei să participi la seminarul susținut de Jordan Belfort? Înregistrează-te și scrie la cupon textul “MLMNEWS” pana la data de 15 august pentru a avea o reducere de 100 de euro din pretul intreg, indiferent de pachetul ales.
Și încă o ofertă până la finalul acestei luni: pachetul Business Gold are același preț cu cel de Gold pentru cei care se înscriu și își achită biletele până pe 31 iulie. Nu uita la înscriere să menționezi textul “MLMNEWS” pentru a beneficia de reducere!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar