Ce aduce Anul Sarpelui in afaceri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Data de 10 februarie 2013 marchează începutul anului chinezesc al Șarpelui. Dacă în unele culturi șarpele este de rău augur, Neil Somerville, autorul unei cărți dedicate horoscopului chinezesc în 2013 (Your Chinese Horoscope 2013: What the Year of the Snake Holds in Store for You) are altă părere. “Cei născuți în Anul Șarpelui sunt născuți sub semnul înțelepciunii. Aceștia vor fi tăcuți, reflexivi și secretoși. Sunt răbdători și buni observatori, dar și foarte ambițioși. Știu să aleagă momentele potrivite și au success în viață.” – scrie Somerville.

.Printre oamenii de afaceri cei mai cunoscuți născuți în Anul Șarpelui se numără Oprah Winfrey și Martha Stewart.

Anul Șarpelui este unul potrivit pentru lansarea unei noi companii, este de părere Marina Lighthouse, autoarea unei alte cărți dedicate predicțiilor pentru 2013 conform astrologiei chinezești. “Astrologii au alocat fiecărui an și un element, iar 2013 este marcat de apă. Potrivit astrologiei chinezești, apa este asociată cu banii, bogăția și comerțul. Combinația șarpe – apă marchează un an bun pentru începerea unei afaceri” – scrie aceasta.

Cei doi astrologi sunt de părere că firmele lansate în Anul Șarpelui nu ar trebui să uite de importanța cercetării de piață. “Nu trebuie făcut nimic în grabă. Dezvoltarea trebuie să aibă loc încet și constant. Cu multă muncă și pași regulați. Este anul progresului constant. Disciplina și atenția asupra detaliilor vă vor ajuta să vă atingeți scopurile.”

Dacă afacerea dvs. nu a început în Anul Șarpelui, mai avem și alte vești bune. Dacă aveți idei sau dezvoltați niște concepte noi în acest an, acestea vor beneficia de bunele auspicii. Este interesant de aflat, spre exemplu, că două invenții care au avut un impact puternic asupra lumii au apărut în ani ai șarpelui:  Apple a lansat iPod-ul în 2001, iar CD-ul a fost inventat în 1977.

Somerville mai scrie că Anul Șarrpelui vine cu nenumărate posibilități pentru toată lumea: ” Este un an propice dezvoltării personale, studiului și dobândirii de noi aptitudini. În acest an, care oferă atât de mult potențial, este important să începem, să acționăm pentru îndeplinirea scopurilor noastre și să facem lucrurile cu implicare maximă. Am putea avea foarte mult de câștigat.”

Sursa: Entrepreneur

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar