Căsătorie în lumea MLM. Află despre cine este vorba

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

AlinaSturdzasiAdrianSasuUna dintre valorile cel mai des întâlnite când vine vorba despre companiile de vânzări directe este familia. Deseori partenerii independenți aleg să dezvolte o astfel de afacere pentru a putea aloca mai mult timp copiilor sau pentru a lucra împreună cu soțul/soția. De asemenea, nu rareori se întămplă ca distribuitorii, căutând partenerii potriviți pentru echipele lor, să își găsească în același timp și… partenerii de viață.

De data aceasta, am putea spune că top managementul companiei Capra Nera se… reorganizează. Alina Pantazi Sturdza, președintele companiei Capra Nera By Deese of Switzerland, și Adrian Sasu, directorul de vânzări al companiei, se vor căsători pe 7 februarie. Mai mult decât atât, cei doi mai au un motiv de bucurie, pentru că anul viitor vor avea și un copil, mai exact o fetiță.

Nașii cuplului vor fi Romanița Iovan și Iulian Gogan. Ca să oferim informația completă, vă spunem ceea ce se știe mai puțin despre cunoscuta creatoare de modă Romanița Iovan, și anume că ea este partener independent al companiei Capra Nera.

Felicitări!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar