Casa roz a fondatoarei Mary Kay, prezentata de Bloomberg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Fosta casă a fondatoarei Mary Kay Cosmetics are exact culoarea la v-ați aștepta: o nuanță de roz deschis. Mary Kay roz, pentru a fi exacți.  De unde știm asta? Ei bine, Bloomberg a inserat imagini și informații despre aceasta într-un articol dedicat unor case în care au locuit oameni celebri (VEZI AICI FOTO).

Iată ce ne mai spune publicația: A fost proiectată în 1984 de către Dallas Design Group și a servit drept casă de afaceri și sediu central pentru divertismentul consultanților firmei până în 2000. Deși Mary Kay nu a proiectat casa, atingeri ale simbolului din lumea machiajului sunt inerente în multe din detaliile casei, cum ar fi toaleta și baia din cuarț roz solid.

Această casă a reginei produselor de frumusețe a intrat înapoi pe piața imobiliară din Dallas în 2012 la valoarea de 3,3 milioane de dolari. Mary Kay a vândut casa în 2000, din dorința sa de a se restrânge, iar acum proprietarul actual, un medic din Dallas, îi urmează exemplul, sperând să se mute în Insulele San Juan.

În ciuda exteriorului roz, interiorul casei Mary Kay are o eleganță care contrazice exteriorul.

Casa este construită la o scară mare, cu înălțimea liberă de 12 metri și are un foaier care include busturi ale unor compozitori celebri inserate în tavan. Lambriuri foarte detaliate și stucaturi sunt în întreaga casă, precum și ferestre uriașe din podea până în tavan, care au vedere la grădinile terasate, întreaga proprietate întinzându-se pe jumătate de hectar.

Casa a fost refăcută de către actualul proprietar cu noul parchet, vopsea, bucătărie actualizate și sistem geotermal de încălzire și răcire.

Compania de cosmetice a fost fondată de către Mary Kay Ash în 1963. Frustrată atunci când angajatorul l-a promovat pe omul pe care ea l-a pregătit înaintea ei, Mary Kay și-a dat demisia ca să scrie o carte pentru a ajuta femeile să reușească în afaceri. Din cercetare, și-a dat seama că avea un plan de afaceri care va fi bun pentru compania ei de machiaj. Ea a început să dea Cadillac-uri roz pentru vânzătorii ei de top începând din 1969. Într-o perioadă în care femeile nu erau încurajate să lucreze în afara casei, compania Mary Kay a fost o oportunitate deosebită pentru acestea.

Bloomberg încheie trecerea în revistă a impresionantei reședințe cu o anecdotă. Una dintre femeile care a lucrat pentru Mary Kay încă din primele zile ale companiei a dezvăluit că Mary Kay le spunea consultanților să lucreze din greu toată ziua și apoi, când ajung acasă, să soteze niște ceapă într-o tigaie. Deoarece mirosul umple toată casa, soții vor crede că ați gătit toată ziua.

Mary Kay Mansion

Sursa: Bloomberg

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar