Casa roz a fondatoarei Mary Kay are pret "rosu"

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Dacă afacerea Mary Kay merge foarte bine, lucrurile stau diferit cu fosta proprietate a fondatoarei. După un an și jumătate stat pe piață, fostul conac al lui Mary Kay Ash și-a văzut prețul tăiat din nou. Casa de 1.100 de metri pătrați din Douglas Ave nr. 8915 în Old Preston Hollow, care a avut prețul anterior de 5,7 milioane de dolari, a intrat pe piață în februarie 2012 la 3,3 milioane dolari, dar se pare că prețul nu a fost suficient de fierbinte. Acum, prețul “roșu” de pe conacul roz este de 2,8 milioane de dolari.

“Este o afacere bună pentru o proprietate cu atâta importanță istorică”, a declarat Karen Luter, un broker imobiliar de la Allie Beth Allman și Asociații, care promovează proprietatea. Conacul roz pare să fie trecut cu vederea într-o piață în care cumpărătorii doresc case mai noi, a spus Luter.

Oricum, proprietatea are nevoie de un facelift.

Proprietatea a fost construită în 1984 și a beneficiat de mai multe renovări în cele aproape trei decenii. Cel mai demn de remarcat dintre upgrade-uri este un sistem geotermal, care arată o economie semnificativă pe facturile de utilități.

Sursa: Bizjournals.com

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar