Un sfat de la un milionar: Carlos Oestby, Black Diamond Organo Gold (Video)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

carlosEveniment special, organizat la București de liderii locali Organo Gold! Conferința din 4 mai l-a avut ca invitat pe Carlos Oestby, Black Diamond Organo Gold. Partenerii calificați la anumite niveluri de carieră au beneficiat și de un training exclusiv cu acesta, însă Carlos Oestby a răspuns extrem de popular întrebărilor noilor parteneri de care a fost permanent înconjurat.

Potrivit informațiilor pe care le avem, Carlos Oestby nu are echipă în România, însă a acceptat invitația liderului local Răzvan Petcu, nivel de Diamant în Organo Gold,  și a venit să contribuie la dezvoltarea pieței deschise cu câteva luni în urmă.MLM News a fost la eveniment și vă oferim, în clipul de mai jos, impresia acestuia despre publicul din România și încă ceva foarte prețios: unul din lucrurile cele mai importante pe care le-a învățat în cariera sa de network marketing.

Cine este Carlos Oestby

Speaker motivaţional, coach, trainer NLP şi specialist în hipnoză, Carlos Oestby are peste 3.000 de ore pe scenă şi o experienţă antreprenorială de peste 15 ani în management şi consultanţă. Carlos vorbeşte opt limbi străine şi oferă consultanță în mai multe limbi, conducând, alături de soţia sa, un institut de coaching.

În network marketing Carlos Oestby are o istorie remarcabilă, de 13 ani construind cu succes organizații puternice, la nivel de top, în toate companiile cu care a avut parteneriate. Cea mai mică organizaţie pe care a construit-o a avut un distribuitor şi o bază de clienţi de aproape 21.000, iar cea mai mare a ajuns la 100.000 de clienţi şi distribuitori. La mijlocul anului 2012, Carlos s-a alăturat companiei Organo Gold, fiind liderul unei rețele de distribuție care realizează peste 3 milioane de dolari lunar.

Ce ai de făcut, în viziunea sa, pentru a-ți împlini visul? „Trebuie să te trezeşti şi să acţionezi ACUM”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar