Capra Nera devine complet verde. Primul pas, linia de produse BIO organice Alive

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Adrian Sasu cropAnul 2014 se dovedește încă de la început unul special pentru Capra Nera. Compania lansează oficial în ianuarie prima linie de produse BIO organice sub brand-ul personal Alive. Primele 20 de produse BIO organice certificate sunt gata de intrare pe piață, Capra Nera pregătind în acest sens o serie de evenimente de lansare.

Participanții la evenimente vor avea ocazia să testeze în premieră noua linie de produse BIO organice a companiei CAPRA NERA, dar și: să afle cum a fost realizată această linie și care sunt secretele din culisele acestui proiect, să afle care sunt certificatele ingredientelor din această linie și de ce este atât de specială, dar și să beneficieze de surprizele evenimentului.

Seria de evenimente este susținută de Adrian Sasu, director de vânzări CAPRA NERA, iar acestea vor avea loc, începând din 13 ianuarie, în orașele: Constanța, Tulcea, Brașov, Ploiești, București, Baia Mare, Vama, Satu Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Timișoara, Mediaș și Alba Iulia.

Vezi când are loc evenimentul în fiecare oraș și unde te poți înscrie pentru participare

“Este vorba despre o primă serie de produse BIO organice a companiei Capra Nera. Acestea sunt fabricate în Italia, iar ingredientele  folosite provin din culturi bio-organice, având toate certificatele care demonstrează acest lucru.Noua serie de produse lansate de Capra Nera reprezintă, din punctul nostru de vedere, o premieră pe piață, în industria vânzărilor directe din România neexistând produse BIO organice, ci doar BIO. ”- explică  Adrian Sasu.

Produsele BIO organice reprezintă de fapt noua direcție și politica firmei Capra Nera, tranziția având loc în trei etape. Această primă lansare din ianuarie va fi urmată de o nouă serie de produse care vor fi introduse pe piață în luna mai, iar cea de-a treia și ultima, în luna august, va marca momentul din care toate produsele Capra Nera pentru curățenie, cosmeticele și suplimentele nutritive vor fi doar BIO organice.

“Produsele acestea nu numai că sunt excepționale și 100% naturale. Ele nu sunt numai niște produse care se folosesc. Ele se și trăiesc, fac parte din tine pentru că și tu faci parte din natură”, mai spune Adrian Sasu.

Noua direcție a companiei se regăsește și într-un nou logo care va fi lansat oficial sâmbătă, 18 ianuarie. Tot atunci va fi lansat și noul site Capra Nera, noua înfățișare a acestuia putând fi decoperită de cei care vor vizita duminică siteul Capranera.com.

Foto articol: Adrian Sasu, director vânzări Capra Nera

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar