Campania Herbalife Fit&Fun 2014 a pus în mișcare peste 4.000 de persoane

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

fit & fun

Campania Herbalife Fit&Fun s-a încheiat cu un eveniment organizat în București a cărui gazdă a fost Anca Bucur, Miss Fitness Universe. Peste 600 de pasionați ai sportului în aer liber au evadat din rutina zilnică și au participat la o sesiune intensă de fitness și distracție alături de prieteni, coordonată cu multă energie de către Anca Bucur în Parcul Tineretului din Capitală.

Începută în luna iunie și desfășurată în 12 orașe din tară, campania Fit&Fun a reunit sportul și buna-dispoziție cu ajutorul unei echipe de antrenori profesionişti de aerobic, Tae Bo, Pilates şi de latino dance care au energizat după-amiezile a peste 4000 de pasionați ai mișcării în aer liber.

“Evenimentele Fit&Fun au adus în prim plan importanța mișcării și faptul că sportul poate fi distractiv şi la îndemână pentru oricine. Pe lângă o nutriţie echilibrată, Herbalife promovează în permanență sportul ca unul dintre cei mai buni prieteni ai sănătăţii. A deveni mai activ este o decizie pozitivă care ne pune în mişcare întreaga viaţă: corpul este mai tonifiat, suntem mai relaxaţi şi veseli şi socializăm mai mult, cunoscând oameni noi care sunt în căutarea unui stil de viaţă sănătos. Ținând cont de numărul participanților și entuziasmul demonstrat, cred că ne-am atins cu succes obiectivul campaniei și mișcarea va deveni o rutină plăcută pentru tot mai mulți români”, a declarat Liviu Irimia, director de marketing Herbalife România.

Sportul ne pune în mişcare întreaga viaţă

Campania Fit&Fun – Herbalife te pune in mişcare a avut ca obiectiv principal educarea şi promovarea beneficiilor sportului alături de o nutriţie echilibrată. Mişcarea regulată însemnă o schimbare majoră, pozitivă pentru toate aspectele vieţii moderne, astfel încât să devenim:

–  mai sănătoşi: mişcarea regulată este cea care ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici sau chiar să ne îmbunătăţim starea de sănătate.

–  mai fericiţi: sportul stimulează eliberarea unor hormoni responsabili cu starea de bine,  fiind un antidot puternic împotriva anxietăţii, depresiei sau a stresului datorită eliberării de endorfine

–  mai încrezători: optimismul şi încrederea în sine sunt influențate şi de felul în care arătăm. Sportul ne ajută să scăpăm de câteva kilograme în plus şi, în acelaşi timp, de o serie de complexe care ne pot afecta viaţa socială şi profesională

Capcana sedentarismului

Conform studiului Herbalife* realizat la începutul anului 2014 jumătate dintre respondenți declară că nu fac sport deloc la ora actuală sau nu fac mișcare în mod susținut. Dintre motivele menționate cel mai frecvent: 53% consideră că sunt mult prea ocupaţi pentru a ajunge la sală sau pentru a alerga în parc şi 11% consideră că sportul implică prea multe cheltuieli, pe care nu şi le permit.

Ce ne motivează să facem sport? 48% sunt motivaţi de faptul că arată mai bine, iar 21%, în creștere cu 3 procente față de anul trecut, practică sport pentru că simt nevoia practicării unui hobby sau a unei activități în afara serviciului. Iar numărul celor care practică sport pentru că le oferă ocazia de a întâlni oameni noi, de a socializa a scăzut cu 5% față de anul trecut (19% în 2012 vs. 14% în 2013)

Mişcare şi nutriţie sănătoasă

Programul Herbalife pentru un stil de viaţă sănătos se bazează pe o nutriţie corespunzătoare şi echilibrată, mişcare făcută în mod regulat, odihnă şi relaxare. O dietă susţinută de activităţi sportive are nevoie un plan nutriţional echilibrat, care asigură organismului vitamine, minerale, carbohidraţi sănătoşi, proteine şi fibre. Consumul de proteine este foarte important pentru construcția musculară, iar daca este asociat și cu o activitate sportivă, pe lângă creșterea masei musculare se poate reduce considerabil procentul de grăsime din organism.

*Notă: Studiul a fost implementat în ianuarie 2014 de compania de cercetare de piață GfK România, pe un eșantion reprezentativ la nivel urban și național, alcătuit din 800 de respondenți, bărbați și femei cu vârste între 24-50 de ani. 

Sursa: Comunicat de presă Herbalife

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar