CaliVita vă invită să deveniți ași în “Arta vânzării”. Cine este invitatul special

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

CaliVita vă invită să deveniți ași în Arta vânzării. Cine este invitatul specialMLM News vă recomandă “The Art of Selling”. Organizat de compania Calivita, evenimentul este deschis tuturor celor care vor să devină mai buni în vânzări directe sau în vânzări în general.

Invitatul special al conferinței este Phil M. Jones, autor a cinci best-selleruri internaționale, specializat în motivare personală și vânzări.

De ce să mergi la “The Art of Selling”?

Pentru că este o oportunitate de a-ți crește exponențial veniturile, redefinind noțiunea de a vinde și spărgând barierele convenționale.

Vei experimenta, în ansamblu, un discurs motivațional, un antrenament puternic și o poveste inspiratională pentru atingerea potențialului maxim în afaceri.

“The Art of Selling” este un eveniment important care adună laolaltă oameni orientați spre dezvoltare personală, cu aspirații antreprenoriale, deschiși să învețe și să se instruiască permanent.

Est o oportunitate unică de a învăța de la experți despre strategii și metode prin care îți poți dezvolta afacerea, echipa și, nu în ultimul rând, pe ține însuți.

Evenimentul va avea loc joi, 12 mai 2018, la Hotel Radisson din București, începând cu ora 09:00.

Participarea este deschisă tuturor, nu doar membrilor Calivita, iar biletele sunt disponibile pe eventim.ro.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar