ByXpress: publicitate și shopping online, social media, criptomonedă și… MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

ByXpress-LaunchUna dintre cele mai noi companii de network marketing a pornit, evident, și în România. Este vorba despre ByXpress, lansată în 23 mai 2015 la Ljubljana în Slovenia.

La bază, ByXpress este un motor de căutare. Ceea ce a făcut compania a fost să încorporeze într-un singur loc magazine online, portale de călătorii și rezervări, știri, social media, cursuri online, jocuri și altele. Specific acestui proiect este faptul că îmbină în același loc cele mai importante trenduri din online: publicitatea online, inovațiile pentru telefonia mobilă și partea de afiliere.

Compania este activă în 18 țări în UE, Turcia și recent și în China. CEO-ul firmei este Havard Michelsen, care are experiență în mediul afacerilor de peste 30 de ani și a alocat birourile firmei în Londra, Gibraltar, Nicosia, Istambul și Hong Kong. De asemenea, în conducerea companiei a fost cooptat Urban Turnsek din Slovenia, care în 2013 a fost desemnat de utilizatorii Business For Home numărul 1 în rândul profesioniștilor în domeniul de network marketing sub 30 de ani.

Havard Michelsen, la lansarea ByXpress: Credem că viitorul acestei industrii constă în platformele revoluționare. De exemplu, Uber, cea mai mare companie de taxi din lume, nu deține propriile vehicule, cel mai mare magazin online Alibaba nu are inventar, iar cea mai mare platformă de social media nu creează conținut.

Suntem inspirați de ideea de a pune bazele unui model de business profitabil și sigur care recompensează oamenii care îl folosesc.

Mai concret, ByXpress are un motor propriu de căutare, obiectivul fiind ca utilizatorii (care se pot înregistra gratuit) să economisească timp și bani în navigarea lor pe Internet. ByXpress folosește puterea afilierilor pe internet pentru a aduce cele mai puternice site-uri de vânzări online împreună pentru a oferi cel mai bun preț posibil. Pagina de pornire ByXpress a integrat la fel și partea de entertainment unde utilizatorii pot accesa diferite sfere precum video, e-learning, radio, pagina de socializare și multe altele.

Compania lucrează la îmbunătățirea platformei, care nu este complet funcțională încă, urmând ca la începutul anului 2016 să fie lansată o nouă versiune. Tot din 2016, din luna mai, compania intenționează să recompenseze utilizatorii gratuiți ai platformei ByXpress pentru activitatea lor pe internet. De asemenea, reprezentanții independenți de vânzări care sunt dispuși să promoveze ByXpress vor primi până la 65% din veniturile obținute de companie din publicitatea online, telefonia mobilă și cumpărăturile pe internet.

Înregistrările gratuite se pot face doar în urma unei invitații private pe mail de la un membru existent al comunității. Utilizatorul gratuit devine reprezentant independent de vânzări prin cumpărarea produselor proprii ByXpress din secțiunea Shop a platformei.  Cele mai cumpărate produse sunt smartphonurile ByXpress, cardurile de debit visa, programele de publicitate online și cele de dezvoltare personala X-Academy. Cumpărăturile pot varia între 230 euro și 1700 euro inclus TVA în funcție de alegerea utilizatorului.

E clar că monedele virtuale devin tot mai atractive. ByXpress a ales pentru comunitatea sa formată din cumpărători, firme și promotori o nouă valută criptată a cărei valoare se așteaptă să crească o dată cu creșterea numărului de membri. Mobilecoin, cu prescurtarea Mcoin, a luat ființă în 01.01.2015 și la momentul actual este o monedă criptată privată folosită între membrii Byxpress, monedă care la finalul lunii ianuarie 2016 se așteaptă să fie acceptată și de comercianți. Prima tranzacție la nivel global a fost realizată în premieră în România. O casă într-un nou cartier rezidențial din Arad a fost tranzacționată cu o cantitate de 55 000 de Mcoin. În țări precum Slovenia și Cehia, firme printre care reprezentanța BMW, Yamaha, Opel și altele acceptă plata în Mobilecoin. De asemenea, președintele Tofani Group LTD, prezent la evenimentul de leadership organizat de ByXpress în Antalya în luna octombrie, a anunțat că toți deținătorii de Mobilecoin pot cumpăra aur cu această nouă monedă digitală.

Și dacă tot suntem la capitolul criptovalută, menționăm că ByXpress & Coinsrace se vor număra printre sponsorii oficiali ai congresului internațional al criptomonedelor Coin Congress, care va avea loc la Amsterdam, în 17 și 18 februarie 2016, și care va reuni peste 90 de specialiști în domeniu.

Compania ByXpress a intrat pe lista de audit a Asociației de Vânzări Directe din Marea Britanie, în vederea obținerii statutului de membră a asociației de profil.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (10)

 1. Un start rapid cu multe realizari deja in primul an de activitate. Felicitari ByXpress !

 2. Laurentiu

  Foarte interesant si de ce nu o noua perspectiva

 3. Avram Mihai

  Desi inital am fost sceptic in privinta ByXpress, astazi sunt fericit ca am descoperit aceasta afacere si mai ales energia oamenilor care transforma in realitate aceasta viziune 🙂
  Ma incanta sa vad ca oameni obisnuiti isi descopera valoarea :).

 4. Viorica Barbos

  Ma bucur ca am ales sa fiu partener Byxpress, pentru tot ce inseamna : prezent si viitor!!

 5. Lucian Nectare

  Impreuna schimbam viitorul !!! FUTURE FOR THE BRAVE !!!

 6. Ioan

  Este o afacere super, in care se combina: MLM ul, Monezile Criptate si nu in ultimul rand publicitatea online, regret ca nu am intrat in 1 ianuarie 2015 dar e bine si ca am intrat acum, este o afacere de viitor, moneda e super, creste de la o zi la alta, si nu regret decizia luata, si o voi lua inca odata daca ar mai fi nevoie.
  Succes si rabdare 🙂

 7. Alin-Viena

  Sunt foarte bucuros ca fac parte din acest grup care observ ca este in crestere de la o zi la alta, astept cu nerabdare sa dea drumul la firme, aici in Viena vor intra o grada de firme, sunt socat de cat de repede a crescut moneda de la 0,10 centi la 1.03 euro!!! in doar un an!
  Felicitarile mele de la Viena

 8. Maria Italia- Lucca

  In Italia merge destul de bine, desii unii sunt mai ingandurati, totul merge super, deja asteapta si firmele din Italia de la noi sa intre. Bravo byXpress

 9. Faptele bune nu trebuie niciodata amanate: orice taaraganare e nechibzuita si periculoasa.
  In orice stiinta, in orice arta, cel mai bun dascal este experienta.
  Sa fie o lege pentru totdeauna: invata si preda prin exemple, sfaturi si aplicatii practice.
  Fara exemple nu poti invata nimic.

 10. Nicolae Badita

  Poate nu credeti,dar viata mea s-a schimbat radical de cind promovez ByXpress.Incurajej pe ficare dintre voi sa ia decizia pe care am luat-o si eu in urma cu ceva mai mult de un an.Merita din plin.Chiar merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar