Byron Belka, fondatorul Rain International, în turneu european la final de an

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

rainday3dec2016Eveniment special Rain Day la Budapesta la sfârșitul săptămânii trecute! Invitatul special al acestuia a fost Byron Belka, fondatorul și CEO-ul companiei, care a efectuat un ultim tur european pe finalul anului. După Budapesta, Byron Belka a mai putut fi întâlnit în Olanda, Marea Britanie și Ucraina.

Un al doilea invitat special al acestui turneu a fost Mike Amerman, unul dintre cei mai rapizi lideri din companiei, acesta atingând nivelul de Diamant în doar patru luni.

România a fost reprezentată pe 3 decembrie, în Ungaria, de o echipă de 20 de parteneri, prezenți pe scenă de mai multe ori la momentele de recunoaștere.

Rain International pregătește noi lansări pentru începutul anului viitor, însă nu de produse, ci de instrumente de marketing menite să vină în sprijinul partenerilor. Este vorba despre o aplicație pentru smartphone și despre un program special de sampling, prin care partenerii pot trimite mostre direct potențialilor lor clienți.

Compania specializată în dezvoltarea de produse pe bază de semințe, a lansat anul acesta primele sale produse cosmetice – gama Revri. Rain International oferă suplimente din semințe și, de asemenea, nou lansată, cafea infuzată cu uleiuri din semințe. Compania se află pe piață de 5 ani, înregistrând în acest timp o creștere constantă, și este prezentă în 27 de piețe.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar