Business Challenge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

fb-business-callenge1Care sunt principalele dificultăți pe care le întâlnesc IMM-urile în procesul de dezvoltare ? Ce beneficii au în comparație cu concurența și cum le pot exploata?

Cum trecem de la business challenge la fast growing în cadrul companiilor antreprenoriale și cum echilibrăm creșterea rapidă cu sustenabilitatea?

Discutăm despre toate acestea în cadrul celei de a III-a ediții a evenimentului BUSINESS CHALLENGE, ce va avea loc pe 16 noiembrie 2016, la București, Hotel Radisson Blu.

Printre speakerii care si-au anuntat prezenta in cadrul  proiectului se numără:

  • CRISTIAN PÂRVAN, Secretar General, Asociația Oamenilor de Afaceri din România
  • ADRIAN ANTOHI, General Manager, Depanero
  • ALEXANDRU COVRIG, CEO, TerraBisco
  • RAMONA IVAN, Director, Direcția Relații Externe şi Finanțări Structurale, CEC Bank şi Preşedinte, Comisia pentru Fonduri Europene, Asociația Română a Băncilor
  • CIPRIAN STANCU, Founder, Republica Bio
  • DEMIS GHINDEANU, Co-Founder, Pony Car Sharing

BUSINESS CHALLENGE va avea loc pe 16 noiembrie 2016, la București, Hotel Radisson Blu.

Un eveniment BusinessMark

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom.ro, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar