Bogdan Alexandru, Win-To-All: Nu pot avea succes decât dacă cel puțin 1.000.000 de români vor avea succes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

În România există nu numai parteneri independenți ai unor companii MLM, ci și inițiatori ai unor astfel de firme. Win-To-All este o afacere care a pornit în urmă cu câteva luni. Vorbim de o firmă cu capital 100% românesc, un magazin online care funcționează în sistem de multilevel marketing și care are la bază distribuția de produse de birotică, papetărie și bunuri de larg consum. În spatele Win-To-All se află S.C. Complex Birotica S.R.L. și, mai concret, deținătorul ei, Bogdan Lucian Alexandru. Ce și-a propus acesta și care sunt premisele viziunii succesului său, aflați din interviul următor.

MLM News: Cum v-a venit ideea propriului MLM? Când s-a lansat afacerea?

Bogdan Lucian Alexandru: Ideea o gândesc de 2 ani și anul trecut, în decembrie, a prins contur și am început să dezvolt platforma online care susține acum afacerea. Lansarea a avut loc în ultimele zile din luna aprilie.

MLM News: Vizați doar promovarea online? Credeți că oamenii fără experiență în network marketing vor înțelege
planul de compensare studiindu-l pe site?

Bogdan Lucian Alexandru: Am încercat să fac lucrurile cât mai simplu de înțeles, astfel încât să fie ușor de promovat. Lumea s-a cam săturat de prezentările lungi și plictisitoare. Înțelegerea planului de marketing nu este o condiție pentru a reuși în WIN-TO-ALL. Tot ce ai nevoie este un calculator legat la internet și câțiva prieteni care au adrese de mail.

MLM News: Asigurați traininguri pentru parteneri?

Bogdan Lucian Alexandru: În prezent nu avem un program de training. Însă, după ce vor apărea primii lideri, vom face cu ei programe de dezvoltare personală și leadership, cu profesioniști. Este important să ai lideri formați și buni manageri de rețele, ca să meargă bine afacerea. Dar toate astea se vor face în timp.

MLM News: Pe ce criterii alegeți produsele?

Bogdan Lucian Alexandru: În primul rând, mă gândesc să promovez tot ce înseamnă producție de calitate în România. Desigur, la unele game de produse avem și brand-uri de import. Dar în primul rând, mă interesează să promovez mărcile românești.

MLM News: În principiu, companiile de network marketing vin cu produse proprii, unice, vorbim de invenții patentate, de știință. De ce produse pe care le găsiți în magazine clasice, pe rafturi? De ce ar alege oamenii să cumpere de la Win-To-All? Aveți prețuri special negociate, mai mici?

Bogdan Lucian Alexandru: Ei bine, ați atins un punct foarte important în afacerea WIN-TO-ALL. Da, am ales produse cunoscute din mai multe motive:

a.       Nu necesită muncă de convingere din partea colaboratorilor pentru a le promova. Ele sunt deja, în mare parte,
cunoscute.
b.      Consumatorii acestor produse vor vedea că WIN-TO-ALL este o afacere serioasă pentru că practică prețuri reale,
comparabile cu cele din hypermarket-uri. Am negociat și negociem în continuare cu furnizorii noștri prețuri din ce în ce mai mici la produsele oferite și asta vom reuși și mai bine să o facem în momentul în care vor fi și rulaje pe măsură.
c.       Oferim partenerilor noștri produse cu care sunt obișnuiți. Tot ce trebuie să facă este să-și schimbe modul de a face cumpărături, iar noi vom împărți profitul generat de acele cumpărături cu ei. Magazinele din jurul lor nu fac acest lucru. Dacă își construiesc și retea, e din ce în ce mai ușor să obțină bonificații.
d.      Da, avem prețuri bune, în concordanță cu piața. Și mai oferim și bonus din cumpărături!

MLM News: De ce credeți că veți avea succes?

Bogdan Lucian Alexandru: Eu nu cred că voi avea succes, eu știu că am deja succes. Nu este o laudă de sine, este o realitate. Tot mai mulți oameni înțeleg acest concept și, în ciuda faptului că mulți au încercat fără succes o afacere MLM și le-a rămas, ca să zicem așa, “un gust amar”, privesc pozitiv această inițiativă și sunt entuziaști. De ce? Pentru că le ofer ceva ușor, la îndemână, prietenos. Și mai ales pentru că eu știu că nu pot avea succes decât dacă cel puțin 1.000.000 de români vor avea succes.

MLM News: Aveți în perspectivă și extinderea la nivel internațional?

Bogdan Lucian Alexandru: Sigur că da. Și acolo sunt producători și consumatori de produse. Strategia de dezvoltare este însă diferită de cea obișnuită a companiilor MLM. Vom reveni pe acest subiect. Deocamdată, avem o piață enormă care ne așteaptă, România.

Pentru mai multe informații despre Win-To-All, vizitați site-ul companiei.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar