Bob Reina a lansat Universitatea Talk Fusion

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Talk-Fusion1

Compania de network marketing Talk Fusion a lansat un nou program de training online, Universitatea Talk Fusion. Anunțul a fost făcut în 23 iunie, în cadrul unei transmisii online de largă audiență formată din partenerii săi din toată lumea.

Universitatea este un hub virtual privat prin intermediul căruia asociații independenți Talk Fusion au acces la traininguri oferite de Bob Reina, fondatorul și președintele companiei, cu o experiență de peste 25 de ani în network marketing, se arată în comunicatul de presă al companiei. Fost ofițer de poliție în Florida, Reina a intrat în lumea network marketingului în anii 1990 și a dezvoltat un sistem duplicabil în patru pași care l-a ajutat să intre în rândul distribuitorilor de top în domeniu.

În această afacere, succesul depinde nu numai de eforturile tale, ci și de eforturile celorlalți”, a explicat Bob Reina. “Este un sport de echipă. Lucrezi cu oameni diferiți: cu niveluri diferite de educație, personalități diferite, cu un spectru larg al experienței în vânzări și așa mai departe. Pentru a genera un venit real nu poți să te focusezi doar pe ceea ce funcționează pentru tine, ci pe ceea ce poate duplica întreaga echipă.”

“Am dezvoltat acest sistem cu mulți ani în urmă, iar acum îl dau mai departe prin intermediul unor filme clare, concise, în cadrul Talk Fusion University”, a mai spus fondatorul, care avea și până acum o activitate susținută în ceea ce privește trainingul partenerilor, prin intervenții live pe Facebook și prin evenimente găzduite împreună cu vicepreședintele Allison Roberts, pe platforma Live Meetings.

Prin intermediul Universității, Bob Reina dorește aducerea trainingurilor sale la un alt nivel. Programul găzduiește peste 30 de filme și o serie de materiale scrise extrase din bogatul său portofoliu jurnalistic (Bob Reina este colaborator activ, contribuind frecvent cu articole pe platformele HuffPost și MarTech Advisor).

Această industrie este plină de experți autoproclamați care cer sute și chiar mii de dolari pentru cursuri de vânzări, programe de dezvoltare personală și altele asemenea”, a spus Reina. “Performanța și prețul sunt cei doi factori-cheie care diferențiază Universitatea Talk Fusion. În ceea ce privește performanța, expertiza și knowhow-ul meu sunt dovedite – am ajuns în top și am ajutat ca și coach mulți alții să ajungă în top. Alegerea mea este să pun la dispoziție Universitatea exclusiv asociaților Talk Fusion, complet gratuit.”

Motivul e foarte simplu: este misiunea mea de suflet să ajut oamenii de oriunde să treacă de la obișnuit la extraordinar. Sigur, nu pot să garantez succesul deoarece acesta depinde de nivelul de dedicare și de abilitatea de a urma și preda mai departe sistemul – dar cred cu tărie că fiecare persoană merită șansa de a învăța  cum poate câștiga mai mult și cum își poate construi o viață mai bună și exact acest lucru ni-l dorim să îl facem prin Universitatea Talk Fusion.”

Universitatea Talk Fusion a fost lansată în engleză și bahasa, urmând ca materialele să fie traduse și în chineză, cehă, germană, spaniolă, franceză, maghiară, japoneză și rusă. Platforma nu este deschisă publicului larg, pentru logare fiind necesar un ID de asociat Talk Fusion.

Fondată în 2007, Talk Fusion oferă modalități dinamice, atractive de videomarketing. Produsele Talk Fusion sunt distribuite prin intermediul asociaților independenți în peste 140 de țări. Compania oferă și posibilitatea de testare gratuită de 30 de zile a soluției sale integrate de videomarketing.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Un material super si o “misiune laudabila” din partea lui Bob Reina si companiei Talk Fusion. Citez: „Această industrie este plină de experți autoproclamați care cer sute și chiar mii de dolari pentru cursuri de vânzări, programe de dezvoltare personală și altele asemenea”, a spus Reina. „Performanța și prețul sunt cei doi factori-cheie care diferențiază Universitatea Talk Fusion. În ceea ce privește performanța, expertiza și knowhow-ul meu sunt dovedite – am ajuns în top și am ajutat ca și coach multi alții să ajungă în top. Alegerea mea este să pun la dispoziție Universitatea exclusiv asociaților Talk Fusion, complet gratuit.”

    „Motivul e foarte simplu: este misiunea mea de suflet să ajut oamenii de oriunde să treacă de la obișnuit la extraordinar.

    P.S.
    La fel e laudabila e si “misiunea mlmnews.ro”. Felicitari si multumiri Cristinei Baranescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar