Bob Reina a făcut anunțul. Din 12 aprilie poți testa produsele Talk Fusion gratuit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

tfMult așteptata dată din care produsele Talk Fusion pot fi testate gratuit a fost dată publicității: 12 aprilie. Anunțul, făcut chiar de fondatorul companiei, Bob Reina, vine după o campanie amplă de marketing. Bob Reina este convins că aceasta e cheia unei creșteri uriașe a companiei, deoarece utilizatorii au posibilitatea de a constata singuri calitatea și beneficiile acestora.

Vezi clipul postat de Bob Reina pe pagina de Facebook a companiei.

Anunțul vine la câteva zile după ce Video Chat-ul oferit de Talk Fusion a fost desemnat produsul anului în domeniul WebRTC de către Technology Marketing Corporation (TMC)

Este  un premiu care însemnă foarte mult pentru noi. Echipa noastră IT muncește mult pentru a schimba modul în care comunică lumea, a spus fondatorul și președintele companiei, Bob Reina, despre primirea premiului.

Pentru ca o tehnologie să fie utilă, e nevoie să rezolve o nevoie reală și să aibă utilizatori reali, a spus directorul IT, Jonathan Chen. De la bun început am avut această idee în minte și am ținut cont de ea în crearea produselor și serviciilor noastre – de la Video Email la Video Chat.

Video Chat-ul le permite utilizatorilor să comunice față în față cu oricine, oriunde și pe orice dispozitiv – smartphone, tabletă sau calculator.

Fondată în 2007 de Bob Reina, Talk Fusion este prezentă în 140 de țări, fiind compania care a introdus planul de compensare cu plata instant.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Multumim mlmnews.ro pentru informatiile despre aceasta minunata industrie a Network Marketingului in general si in special despre Talk Fusion-singura firma care nu este concurenta cu niciuna. Mai mult,este firma care-ti ofera solutia perfecta de marketing pentru a-ti urca afacerea la urmatorul nivel.

    Mai mult,ti se ofera(inca), pentru 30 de zile GRATUIT produsele.Un site gratuit cu o oportunitate de milioane. Vezi aici: https://tfapp.talkfusion.com/fusion2/view_hd.asp?NDUwMzk0MA==_40708394
    Succes tuturor mlm-istilor! Sunteti minunati! Va iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar