Bill Ackman vs. Herbalife și în 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

la-fi-mo-herbalife-20131203-001Nu există nicio perioadă de acalmie între Bill Ackman și inamicul său favorit, producătorul de suplimente nutritive Herbalife, scrie Rob Copeland pe blogul Wall Street Journal. La un an de când Ackman a prezentat prima dată Herbalife drept o schemă piramidală masivă și o investiție pe termen scurt, el a făcut noi acuzații de incorectitudine operațională într-o scrisoare către investitorii firmei sale.

În plus față de obiecțiile sale vizavi de modelul de afaceri al firmei, a adus noi acuze, și anume că distribuitorii Herbalife au continuat metodele de recrutare care implică vânzarea numelor de prospecți agenților de vânzări. De asemenea, el a promis să dezvăluie mai multe despre Herbalife în 2014.

“Pentru că Pershing Square are reputația că face cercetare extrem de amănunțită, investitorii Herbalife presupun incorect că am dezvăluit toate informațiile negative pe care le avem”, a scris Ackman în scrisoarea către investitorii săi.”Vom împărtăși datele care vor permite investitorilor să înțeleagă ratele de eșec ale distribuitorilor extrem de ridicate în țări din întreaga lume, oferind dovezi suplimentare privind natura înșelătoare a ceea ce managementul Herbalife numește “cea mai bună oportunitate de afaceri din lume”, a mai adăugat el. Referitor la acțiunile Herbalife care au crescut puternic în ultimele 12 luni Ackman a scris:  “Nu ne așteptăm ca prețul acțiunilor să scadă până când nu vor lua măsuri autoritățile de reglementare”.

Sursa:   Money Beat – The Wall Street Journal

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar